Holey Crabz Free

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Holey Crabz Free sahildeki yengeçleri yuvalarına ulaştırmaya çalıştığınız yaratıcı bir zeka ve bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemlerine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Holey Crabz Free ile amacınız plaj üzerinde farklı yerlerde bulunan farklı renklerdeki yengeçleri kendi renklerine uygun olan yuvalarına götürmeye çalışmak.

Yengeçleri yuvalarına götürürken dikkat etmeniz gereken şey ise plaj üzerinde belirlenen tüm noktaların üzerinden geçmelerini sağlamak ve sonraki bölümleri açtırabilmek için ihtiyacınız olan deniz yıldızlarını toplamak.

Deniz yıldızlarının tamamını toplamak istiyorsanız acele etmeniz gerekiyor çünkü kumun üzerinde duran deniz yıldızları zaman içerisinde kayboluyor. Bu nedenle stratejinizi hemen belirlemeli ve yuvaya giden yolu bir an önce bulmanız gerekiyor.

Yengeçlerimizi yuvalarına götürmek için yapmanız gereken şey oldukça basit. Yengecimizin üzerine dokunuyoruz ve sonrasında yuvaya kadar bir çizgi çeker gibi sürüklüyoruz. Daha öncede söylediğim gibi bunu yaparken tüm haritayı dolaştığınıza ve doğru renk yengeci doğru renk yuvaya gönderdiğinize emin olmalısınız.

Hem zeka hem de bulmaca oyunlarını seven kullanıcıların elinden bırakamayacağı bir oyun olan Holey Crabz Free'yi denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Holey Crabz Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

Holey Crabz Free, iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir zeka oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletleriniz üzerinde oyun oynayarak zaman geçirmeyi seviyorsanız ve hepsinden öte zeka oyunlarına karşı özel bir ilginiz varsa Holey Crabz Free'i gerçekten çok seveceğinize eminim.

Oyunda amacımız plaj kenarında yer alan yengeçlerimizi oyun haritası üzerinde belirlenmiş tüm kareleri kullanarak kendileriyle aynı renkte olan yuvalarına ulaştırmak ve bunu yaparken sonraki bölümlerin kilidini açacak olan deniz yıldızlarını hiç zaman kaybetmeden toplamak.

En başlarda yer alan öğretici bölümler sırasında pek zorlanmayacak olsanız da bölümler ilerledikçe ve oyun haritasında yer alan yengeç sayısı arttıkça işler biraz sarpa sarabilir.

Yengeçleri yuvalarına götürmek için yapmamız gereken şey aslında çok basit. Sadece yengeçleri tutup tüm oyun haritasını dolaştırarak yuvasına kadar sürüklemek ama dediğim gibi yengeç sayısı artınca, yuvaya dönüş yolunu doğru şekilde bulmak biraz zorlaşabiliyor.

Sevimli rengarenk yengeçleri yuvalarına ulaştırmaya çalışacağımız ve bunu yaparken bazen çıldırma noktasına geleceğiniz Holey Crabz Free'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Free Yourself

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Free Yourself mobil oyunu, kamera özelliği sayesinde kendinizi baş rolde görebileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.
  • Flow Free: Hexes

    Flow Free: Hexes, renkli noktaları bağlamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.
  • Nano Panda Free

    Nano Panda Free Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • This Could Hurt Free

    This Could Hurt Free, Android cihaz sahiplerinin oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sand Slides Free

    Sand Slides Free, Android cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz güzel bir bulmaca ve zeka oyunudur.
  • Four in a Row Free

    Four in a Row Free, kendi ait noktalardan 4 adet yanyana getirerek kazanmaya çalışacağınız eğlenceli ve düşündüren bir bulmaca oyunudur.
  • Sprinkle Islands Free

    Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz Sprinkle Islands Free, bağımlılık yapan bir zeka ve bulmaca oyunu.