Hollywhoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Hollywood dünyası bizleri bekliyor.

Hollywhoot ile Android ve İOS cihazlarımızda Hollywood dünyasına adım atacağız.

Joyseed Gametribe tarafından geliştirilen ve mobil platform oyuncularına ücretsi olarak sunula n Hollywhoot ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Kaliteli grafiklere ve zengin içeriklere sahip olan oyunda bizleri oldukça eğlenceli bir  yapı karşılıyor. Oyun içerisinde Hollywood dünyasına adım atabilmek için çalışmalar yapacak, film çekimlerine katılacak ve yetenekli aktörler meydana getirmeye çalışacağız.

Filmlerin ve TV şovlarının ilgisini çekmeye çalışacağımız yapım da bir akademi de yer alacak ve verilen görevleri başarmaya çalışacağız. 40’dan fazla parodinin yer aldığı mobil simülasyon oyununda kendimizi geliştirecek ve yeteneklerimizi sergilemeye çalışacağız.

Mobil yapım içerisinde romantik, korku, aksiyon ve daha birçok film türünde kendimizi geliştirecek ve yeni yetenekler kazanmaya çalışacağız. Oyun içerisinde yaptığımız görevler neticesinde ödüller kazanabileceğiz. Mobil yapımda ilerleyen dönemlerde iyi bir yönetmen olabilmek için ter dökeceğiz. Yapım da yeni yüzler keşfedecek ve onları topluma kazandıracağız. Hollywood’a damga vuracağımız oyunda bizleri eğlenceli dakikalar bekliyor olacak.

Doğukan Çağlakpınar

Hollywhoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
304.4 MB DOSYA BOYUTU

İyi bir yönetmen olabilmek için ter dökeceğiz.

Joyseed Gametribe tarafından geliştirilen ve mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Hollywhoot bir simülasyon oyundur.

Bir akademide yer alacağımız oyunda iyi bir yönetmen olabilmek için ter dökecek ve yeni yetenekler keşfetmeye çalışacağız. Oyun içerisinde birbirinden farklı karakterler ve içerikler yer alıyor. Oldukça sağlam grafiklere ve zengin bir içerik genişliğine sahip olan mobil simülasyon oyunu oyuncuların da yüzünü güldürdü.

Google Play’de Android oyuncuları tarafından 100 binden fazla indirilen Hollywhoot, İOS platformunda da geniş kitlelerce oynanıyor. Ses efektleri ile oyunculara keyifli zaman geçirten mobil oyun rengarenk bir atmosfere sahip. Oyun içerisinde bize veirlen çeşitli görevleri yerine getirecek ve Hollywood standartlarında oynayabilecek karakterler keşfedeceğiz.

Kaliteli filmler çekeceğimiz oyunda dünyanın en iyi film yönetmeni olmaya çalışacağız. Filmlere ve Tv şovlarına katılacağımız oyunda eğlence ve tempolu bir yapı bizleri bekliyor olacak. Oyun minimum 1 GB RAM’e ihtiyaç duyarken Android Kitkat 4.4 ve üzerinde oynanabilecek. İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hollywhoot: Hollywood Parody

    Dünyanın en büyük yönetmeni olma hayallerinize kavuşun.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.