Holy Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

MMORPG savaşlarına katılacağız.

Mobil platforma özel üçüncü kez oyun yayınlayan Flog Game yeni oyunu ile milyonlara ulaşmayı hedefliyor.

Google Play’de rol oyunları arasına dahil olan ve şuan ücretsiz olarak yayınlanan Holy Hunter ile oyuncular sürükleyici bir rol dünyasına dahil olacaklar. MMORPG alanında geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyecek olan yapımda grafik açıları çarpıcı olacak. Geniş ve zengin içerik kalitesi ile oyuncuları tatmin edecek olan mobil rol oyunda PvP savaşlarına katılabilecek ve yüksek seviyeli oyuncular ile karşılaşacağız.

Gerçek zamanlı olarak gerçek oyuncular tarafından oynanacak olan mobil yapımda seviye sistemi yer alacak. Oyuncular seviyelerini artırdıkça daha etkili bir hale gelebilecekler. Dileyen oyuncular karakterlerin özelleştirebilecek ve  farklı ekipmanlar ile donatabilecekler. Oyuncular online olarak düellolara katılabilecek ve eğlenceli anlar yaşayabilecekler.

10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya başlanan Holy Hunter, ücretsiz yapısı ile dünyanın çeşitli yerlerinden oyuncuları yan yana getirecek.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legend Holy Glory

    Ölümcül güçlerle donatılmış eşsi savaş kahramanlarını yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Guardian Hunter

    Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.
  • Dice Hunter

    Gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiz.
  • Item Hunter

    Macera dolu bir serüvene atılarak gizemli olayları araştıracağınız ve ipucu toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Hunter Age

    Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Cyber Hunter

    Kuantum dünyadaki battle royale oyuna giriş yapın.
  • Demon Hunter 4

    Dawn Ashmoore'u kurtarmak için Mısır'ın gizemli yollarına girin ve olağanüstü olaylara tanıklık edin.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.