Holy Shoot - Soccer Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.

İlginç futbol maçları yaparak zorlu turnuvalarda birincilik mücadelesi vereceğiniz ve adınızı zirveye yazdırarak çeşitli ödüller kazanacağınız Holy Shoot - Soccer Battle, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir veya iki kişilik takımlarla zorlu maçlar yapmak ve gol atmak için mücadele etmektir. Futbolcuların kontrolünü elinizde tutarak topa tekme atmalı ve kale çizgisini geçirerek puan toplamalısınız. Devrilerek hareket eden karakterleri doğru yönlendirmeli ve topu önünüzde bulduğunuz anda gol vuruşunu gerçekleştirmelisiniz. Sıradan futbol oyunlarına göre farklı bir tasarıma sahip olan ve ilginç müsabakalardan oluşan eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birer kişilik ve ikişer kişilik takımlar yer almaktadır. Dilediğiniz takımı ve karakterleri seçerek zorlu maçlar yapabilir ve kupa mücadelesi verebilirsiniz. Spor oyunları arasında bulunan Holy Shoot - Soccer Battle ile sizde keyifli anlar geçirebilir ve stres giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Holy Shoot - Soccer Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
88.7 MB DOSYA BOYUTU

Komik karakterlerden oluşan futbol takımlarını yöneteceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Öne ve arkaya devrilen futbolcu karakterlerini kontrol ederek zorlu maçlara çıkacağınız ve birincilik mücadelesi vereceğiniz Holy Shoot - Soccer Battle, mobil platformda spor oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir yapımdır.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, futbolcuları kontrol ederek topun hakimiyetini sağlamak ve ilk fırsata topu ağlarla buluşturarak rakiplerinizi mağlup etmektir. Öne ve arkaya devrilerek hareket eden karakterleri doğru yöneterek topu kaleye gönderebilirsiniz. Top önünüzdeyken farklı tekmeleme yöntemlerini kullanarak gol atabilirsiniz. Sıradan futbol oyunlarına kıyasla farklı bir tasarıma sahip olan ve komik futbol maçlarından oluşan sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.                                                                                                   

Oyun içerisinde bir ve iki kişilik takımlar bulunmaktadır. Ayrıca onlarca futbol sahası ve karakter yer almaktadır. İstediğiniz karakteri seçerek nefes kesen maçlar yapabilir ve birinci olarak kupa kaldırabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Holy Shoot - Soccer Battle ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve yeni bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Battle Royale

    Onlarca futbolcu ve kalenin yer aldığı dev bir sahada gol atmak için savaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Soccer Battle

    3’er kişilik futbol takımlarıyla nefes kesen maçlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Flick Shoot Uk

    Zorlu turnuvalarda yarışacağınız ve farklı antrenmanlar yaparak kendinizi geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Football Strike - Multiplayer Soccer

    Mobil platformda nefes kesici mücadeleye hazır olun.
  • Soccer Heroes 2019

    Kendi takımınızı kurarak çeşitli turnuvalara katılabileceğiniz eğlenceli bir menajerlik oyunudur.
  • Soccer Star 2020 Top Leagues

    Zorlu maçlar yaparak şampiyon olmak için güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.