Homicide Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri işlendiği olay yerlerini inceleyerek katilin izini süreceğiniz eşsiz bir macera oyunudur.

İçinizdeki dedektifi açığa çıkartarak esrarengiz cinayetleri inceleyeceğiniz ve kanıtları toplayarak katilleri tutuklayacağınız Homicide Squad, Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Sürükleyici senaryosu ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, ipucu toplayarak olayların perde arkasını incelemek ve suçluları yakalamak için mücadele etmektir. Olay yeri incelemeleri yaparak cinayetlerin nasıl işlendiğini analiz etmeli ve suç aletlerini toplamalısınız.

Gizli nesneleri ve kayıp objeleri bularak ihtiyacınız olan kanıtlara ulaşabilir ve doğru iz üstünde yoğunlaşabilirsiniz. Ayrıca çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak yeni objelerin kilidini açabilir ve görevleri daha çabuk tamamlayabilirsiniz.

Oyunda 1000’den fazla zorlu görev ve onlarca ürkütücü mekan yer almaktadır. Ayrıca inceleyeceğiniz 11 karmaşık olay ve birçok ilginç karakter bulunmaktadır. Dedektif rolünü üstlenerek ipucu peşinde koşabilir ve cinayetlerdeki gizemi çözebilirsiniz. Macera oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Homicide Squad ile sizde keyifli anlar geçirebilir ve maceraya doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Homicide Squad

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
157.5 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz cinayetleri işlendiği olay yerlerini inceleyerek katilin izini süreceğiniz eşsiz bir macera oyunudur.

Esrarengiz olayları ve korkunç cinayetleri araştırarak şüpheli karakterleri sorgulayacağınız ve ipucu toplayarak cinayetlerdeki gizemi çözeceğiniz Homicide Squad, macera oyunları kategorisinde yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Ürkütücü cinayet olayları ve sürükleyici hikayeleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, olay yeri incelemelerine katılarak cinayetlerde kullanılan suç aletlerini tespit etmek ve ipuçlarından yola çıkarak katilin kimliğini belirlemektir. Gizli nesneleri bularak ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve katilin izini sürebilirsiniz. Şüphelileri sorguya alarak ifadelerine başvurabilir ve cinayeti gören tanıklarla konuşabilirsiniz.

Oyunda maceraya doyacağınız binlerce zorlu seviye ve ürkütücü ambiyanslara sahip birçok farklı mekan yer almaktadır. Ayrıca dedektifliğini yapacağınız 11 esrarengiz cinayet ve bu cinayetlerde rol alan onlarca karakter bulunmaktadır.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve macera dolu bölümleri sayesinde eğlenceli anlar geçireceğiniz Homicide Squad, hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve gizemli olayları inceleyerek içinizdeki dedektifi açığa çıkartabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Homicide Squad: Hidden Crimes

    Homicide Squad: Hidden Crimes, şehrinizi suçlulara karşı savunmanızı ve hırsızları yakalamanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Tom Clancy's Elite Squad

    Tom Clancy's Elite Squad Android Oyunu İndir: Ubisoft'un ücretsiz aksiyon rpg oyunu
  • Digi Squad

    Yüzlerce farklı özelliğe sahip canavarı kontrol ederek aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Falcon Squad

    Uzay savaşları bizleri bekliyor.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.