Hoop Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!

Beceri oyunlarında ne kadar iyisiniz? Çok iyi olmanızda fayda var. Çünkü bu oyun diğer oyunlara oranla çok daha fazla beceri yeteneği istiyor. Hoop Rush oyununda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Hoop Rush oyununda çok basit ama zor bir göreviniz var.

Hoop Rush, çemberi demir çubuğa çarptırmadan ilerletmenizi amaçlayan bir mobil oyundur. Oyundaki amacınız oldukça basit. Ekrana dokunarak sürekli ilerleyen çemberi yönlendirmeli ve asla çubuğa çarpmamalısınız. Oyunda çarpmadan ilerlediğiniz her saniye fazladan puan kazanıyorsunuz. Çemberi ilerletmenin dışında, çubuk etrafında bulunan çeşitli nesneleri toplayarak da daha fazla puan kazanabilirsiniz. Ama oyundaki amacınız en fazla puanı kazanmak değil en uzun mesafeye ulaşmak. Bu yüzden nesne toplamak için yanmayı tercih etmeyin. Oyunu stratejik oynayın ve her oynayışınızda yeni bir rekor kırın.

Hoop Rush oyununda çubuğa çarptığınızda bölüme baştan başlıyorsunuz. Yaptığınız mesafe rekorlarını oyun hafızasında tutuyor ve yeni bir rekor kırdığınızda sizi uyarıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun olan Hoop Rush'ı hemen şimdi indirin ve oynamaya başlayın.

Uğur Sağlam

Hoop Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
228.4 MB DOSYA BOYUTU

Hoop Rush oyununda çemberi çubuğa değdirmeyin!

Beceri oyunları konusunda deneyimli geliştiriciler tarafından hazırlanmış olan Hoop Rush oyunu, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir mobil oyun. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Hoop Rush oyununda oldukça basit bir göreviniz var. Oyun boyunca bu görevinizi yapmaya çalışın ve rekorlar listesine adınızı yazdırın.

Hoop Rush, bir çember ve bir çubuk ile oynayabileceğiniz güzel bir oyun. Oyunda bulunan çember çubuk üzerinde durmadan hareket ediyor. Sizin amacınız bu çubuğa çemberi değdirmeden gidebildiğiniz kadar fazla mesafe gitmek. Bu iş göründüğü kadar kolay değil. Çünkü en ufak bir hareketinizde çember yoldan çıkabilir ve yanabilirsiniz. Eğer böyle bir durumda kalırsanız, kurtuluşunuz yok, oyuna yeniden başlamanız gerekiyor.

Hoop Rush oyununda en uzun mesafeye gitmeye çalışın. Bu sırada çubuk kenarında bulunan ve puan kazandıran nesneleri de toplamayı ihmal etmeyin. Bu nesneler sayesinde yol daha eğlenceli hale gelebilir.

Eğlenceli müzikleri ve başarılı grafikleri sayesinde Hoop Rush oyununun bağımlısı olacaksınız. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun olan Hoop Rush'ı hemen şimdi indirin ve eğlenceyi başlatın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hoop Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hoppy Hoop

    Hoppy Hoop, halkalardan geçerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Spirit Rush

    Spirit Rush, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Noble Rush

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Knife Rush

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu