Hoppetee!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Hoppetee! hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz keyifli bir platform oyunudur.

Hoppetee! Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keiyfli bir platform oyunudur. Sonic’e benzer bir altyapı sunan Hoppetee!‘de sevimli bir çekirgenin kontrolünü üstleniyor ve mümkün olduğu kadar uzağa gitmeye çalışıyoruz.

Her yaştan oyunsevere hitap eden Hoppetee!‘de kontrol ettiğimiz çekirgeyi kolay kontrol mekanizması sayesinde rahatlıkla yönlendirebiliyoruz. Parmağımızı ekranda basılı tutarak karakterimizi hızlandırıyor, bıraktığımızda ise karakteri zıplatabiliyoruz. Önümüzdeki engeller üzerinden zıplamalı ve hiçbirine takılmadan uzağa gitmeliyiz. Çekirgenin zıplama süresi koşarken harcadığınız süreyle doğru orantılı olarak artıyor.

Oyunda yer alan grafikler ilgi çekici ve renkli bir atmosfere sahip. Özellikle çocuklar bu oyunu oynarken çok keyif alacaktır. Fakat bu demek değildir ki yetişkinler bu oyunu oynarken keyif almayacak. Başta da belirtildiği gibi Hoppetee! herkese hitap ediyor ve gerçekten de boş zamanları değerlendirmek için ideal bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Hoppetee!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Hoppetee! ücretsiz olarak indirebileceğiniz, küçük bir çekirgenin kontrolünü aldığımız eğlenceli bir oyundur.

Hoppetee! hem iOS hem de Android platformlarında sunulan eğlenceli bir platform koşu oyunudur. Eğlenceli bir konuya sahip olan oyunda mümkün olduğu kadar uzağa gitmeye çalışan bir çekirgeye yardım etmeye çalışıyoruz.

Peki oyundaki kontroller nasıl? Öncelikle Hoppetee!‘de iyi ayarlanmış bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Kontrol ettiğimiz çekirgeyi zıplatmak için ekrana basılı tutmamız ve ardında parmağımızı salmamız gerekiyor. Parmağımızı ekranda tuttuğumuz süre boyunca çekirge hızlanıyor. Ne kadar yüksek hıza ulaşırsa o kadar fazla zıplıyor.

Oyunda yer verilen grafikler oldukça iyi görünüyor. Açıkçası genel olarak oyunda kalite havası hakim. Buna bir de sorunsuz çalışan kontrol mekanizması eklenince ortaya oynamaya değer eğlenceli bir oyun çıkıyor. Elbette çok orijinal bir yapıya sahip değil ve devrimsel özellikler sunmuyor. Yine de boş vakitlerinizi keyifli kılacak eğlenceli bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.