Hot or Not!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,435 TOPLAM İNDİRME

Hot or Not, Android telefon ve tabletleriniz ile yakın çevrenizdeki kişiler ile kimliğinizi ortaya çıkarmadan tanışma fırsatı sunan ücretsiz bir uygulamadır.

Hot or Not, sosyal ağ uygulamaları arasında oldukça popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan eğlenceli ve ücretsiz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Uygulamanın çalışma methodu, kimliğinizi açığa çıkarmadan yakın çevrenizdeki kişileri beğenmenizi sağlayarak, onlarında sizi beğenmesi durumunda tanışma fırsatı oluşturuyor. Her iki tarafında karşılıklı birbirini beğenmesi durumunda otomatik olarak bildirim gönderek, mesajlaşmanızı ve tanışmanızı sağlayan Hot or Not'ı kullanmak için utanmanıza gerek yoktur. Çünkü beğendiğiniz kişiler sizi beğenmeden öncek imliğinize ulaşamaz ve kim olduğunuzu bilemez.

Uygulama içerisindeki fotoğrafınız için yapılan beğenmeler ile en yakışıklı yada en güzel kişi olmaya çalışabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki en yakışıklı ve en güzel kişileri beğenerek onlarında sizin beğenmesi durumunda tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Facebook üzerindeki arkadaşlarınızı ve onların arkadaşlarını görerek kimliğinizi açığa çıkarmadan beğenebilir ve onlarında sizi beğenmesi durumunda, kendinizi tanıtmak ve muhabbet etmek için bir fırsat elde edebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirerek Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Hot or Not uygulamasını kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

  • Son güncelleme ile birlikte uygulama üzerindeki ufak hatalar ve problemler düzeltildi.
Barış YANIK

Hot or Not!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Hot or Not, kimliğinizi ortaya çıkarmadan etrafınızdaki kişilerle birbirinizi etkileyebilmenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir iOS sosyal ağ uygulamasıdır.

Hot or Not, sosyal ağ uygulamalarına yeni bir bakış açısı kazandıran farklı ve ücretsiz bir uygulama. Diğer sosyal ağ uygulamalarından farklı olarak, kullanıcılar diğer kullanıcıları arkadaş listelerine ekleyemiyor.

Uygulama, yakın çevrenizdeki kişiler ile kimliğinizi açığa çıkarmadan etkileşime geçebilmenize olanak sağlıyor. Örneğin, kimliğinizi göstermeden bir kişiyi beğendiğiniz ve bu kişide sizi beğenirse, uygulama otomatik olarak her iki tarafa da bildirim göndererek tanışma şansı oluşturuyor. Tanışma fırsatını yakaladıktan sonra birbiriniz ile sohbet ederek tanışabilir ve etkileyebilirsiniz. Fakat beğendiğiniz kişiler aynı şekilde sizi beğenmezler ise konuşamıyorsunuz ve kimliğiniz gizli kalıyor.

Uygulama marketlerinde en çok tercih edilen sosyal ağ uygulamalarından biri olan Hot or Not, kullanıcıların birbirlerini beğenmelerine ve kendilerini tanıtarak karşısındakileri etkileme şansı veriyor. Utangaç olmanız için hiçbir neden yok. Sadece yakın çevrenizdeki kişileri beğenerek onlarında sizi beğenmesi durumunda muhabbet ve sohbet ederek yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Beğendiğiniz kişiler sizi beğenmese bile herhangi bir problem olmayacaktır. Çünkü kimliğiniz bu durumda ortaya çıkmayacaktır.

Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz Hot or Not uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Springpad

    Görsel not alma uygulaması Springpad'e istediğiniz her konuda başlık açarak bu başlıkları davet ettiğiniz kişilerle ortak çalışarak geliştirebilirsiniz.
  • Hot Dog Truck

    Hot Dog Truck'ta birbirinden lezzetli hot dog'lar yapıp müşterilerimize servis ediyoruz.
  • Infectonator Hot Chase

    Infectonator Hot Chase eğlenceli bir yapıa sahip olan bir mobil zombi oyunudur
  • Hot Mod Racer

    Hot Mod Racer eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Hot Dog Maker!

    Hot Dog Maker, acıktığınızda veya canınız yemek hazırlamak istediğinde sosisli sandviç yapmanıza imkan sağlıyor.
  • Hot Wheels: Race Off

    Hot Wheels: Race Off, egzotik arabalarla zorlu pistlerde yarıştığınız ücretsiz Android oyunu.
  • Hot Guns

    Hot Guns, doksanlı yıllarda popüler olsan bir aksiyon oyunu türünü kullanarak, Android platformuna gerçek aksiyonu taşımayı başarıyor.
  • Hot Rod Racers

    Hot Rod Racers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir drag yarışı oyunudur.