Hotel Dracula

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.

Kapıları gece gündüz açık olan bir otelde tembellik yapmaya vaktiniz yok! güneş olduğu zaman normal insanlara hizmet ediyorken, geceleri ise vampirlere hizmet sunacaksınız. Ancak bunlar çok zor mutlu olan kişiler. Evet yanlış anlamadınız, işte Hotel Dracula'ya hoşgeldin!

Otelin sahibi Kont Dracula'ya yardım etmek amaçlı girdiğiniz otelde gece gündüz demeden çalışmanız gerekiyor. Kapıları hiç kapanmayan Hotel Dracula'nın müşterileri de pek normal kişiler değil. Gündüz vaktinde insanlara hizmet ediyorsunuz. Yani odalarını hazırlıyor, çöpleri temizliyor, isteklerini yapıyorsunuz. Ancak gece vakti olduğunda ise kapılar vampir müşteriler için açılıyor. Aynı hizmeti vampirler için de vermelisiniz. Hatta daha zor çalışma şartları altında kalabilirsiniz. Çünkü burada kimse birbirini sevmiyor, birbirinden hoşlanmıyor.

Özellikle müzikleriyle kendine hayran bıraktıran Hotel Dracula, alışılmış dışında bir simülasyon oyunu olduğunu belli ediyor. Ancak oyunun sıkıcı veya saçma olduğunu düşünmeyin çünkü Hotel Dracula'ya benzer bir daha önce yapılmadı.

 

Ömer Dursun

Hotel Dracula

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.

Farklı bir otelde çalışan olmaya hazır mısınız? Peki gündüzleri insanlara geceleri ise vampirlere hizmet etmeye hazır mısınız? Eğer cevabınız 'Evet' ise Hotel Dracula'yı indirmek için daha fazla beklemeyin.

Kont Dracula isimli birinin otelinde hizmet edeceğiniz bir oyun olan Hotel Dracula, daha önce görülmemiş türden bir simülasyon oyunudur. Sabah akşam açık olan otelde gelen müşterilerin odalarını hazırlıyor, çöpleri temizliyor, isteklerini yapıyorsunuz. Ancak müşteriler hem çok sabırsız hem de çok asabi kişiler. Yani onları bekletme veya işlerini yapmama gibi bir tercihiniz yok. Fakat zorlandığınız zamanlardan Kont Dracula'dan yardım isteyebilirsiniz. Çünkü o sahip olduğu bazı özellikleri sayesinde müşterilere ufak sihirler yapabilir ve onların işlerini halledebilir. 

Ayrıca oyun kartlarından doğru desteyi bulursanız oteli daha hızlı geliştirebilirsiniz. Yardım etmek amaçlı girdiğiniz Hotel Dracula'dan çıkması bir hayli zor olacak. Ancak belki de bir süre sonra bu otelden çıkmak istemeyeceksiniz.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hotel Empire Tycoon APK

    Hotel Empire Tycoon APK Android oyununda kendi otel imparatorluğunuzu kuruyorsunuz. Otel işletme oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Grand Hotel Mania

    Müşterilerinize eğlenceli oteller inşa edin ve onları ağırlayın.
  • Monster Hotel

    Monster Hotel mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Hyper Hotel

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Landlord APK

    Landlord APK, Foursquare Swarm ile entegre çalışan finans, ekonomi, iş yönetimi oyunu. Gayrimenkul alıp satma, coin, para üzerine harika bir simülasyon oyunu.
  • Cafeland APK

    Cafeland APK Android oyunda kendi restoranınızı işletiyorsunuz. Restoran oyunu ücretsiz oynanabiliyor.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Factory Inc. APK

    Factory Inc. APK Android simülasyon oyununda fabrikanın yönetimini ele alıyorsunuz. İşletme yönetimi oyunlarını sevenlere öneririz. Oynaması ücretsiz!