Houzz Interior Design Ideas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
722 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Houzz Interior Design Ideas, ev dizaynları ile ilgilenenler için ilham verici bir Android uygulamasıdır.

Ev dizaynı ile ilgileniyorsanız, Houzz Interior Design Ideas uygulaması Android cihazlarınızda bulunduracağınız favori uygulamalardan bir tanesi olabilir. Modern ve sade bir arayüze sahip olan uygulama içerisinde bir çok ev fotoğrafı bulunmaktadır. Ayrıca arayüz üzerinde kullanıcıların istedikleri dizaynlarını bulabilmeleri için hızlı arama bölümü bulunmaktadır.

Evinizde değişiklikler yapmak istiyorsanız, Houzz Interior Design Ideas uygulaması size bazı fikirler verebilir. İlham alarak evinizdeki görünümü değiştirmenizi sağlayan uygulama içerisinde tüm dizayn işleri ile ilgili ufak detayları bulabilirsiniz.

Uygulama üzerindeki dizayn fotoğraflarındaki tüm objeler hakkında üzerlerine dokunarak bilgi alabilir veya üretici firma ile bağlantıya geçebilirsiniz. Sadece fikir almak dışında beğendiğiniz ürünleri de satın almanızı sağlayan Houzz Interior Design Ideas uygulamasında bulunan topluluğa fikirlerinizi sunarak, onlarında görüşlerini alabilirsiniz.

İçinde herhangi bir reklam gösterimi bulunmayan uygulama, kullanırken herhangi bir rahatsızlık verecek unsur barındırmıyor. Eviniz ile ilgili büyük veya küçük değişimler için kullanabileceğiniz Houzz Interior Design Ideas uygulamasını ücretsiz olarak Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Houzz Interior Design Ideas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
46.4 MB DOSYA BOYUTU

Houzz Interior Design Ideas, ev dizaynları ile ilgilenenler için ilham verici bir Android uygulamasıdır.

İç mimarinin ve mekan tasarımının en büyük internet ansiklopedisi olarak da anılan Houzz isimli portal, ev içinde stil sahibi bir yaşam yakalamak isteyen herkesin uzun zamandır ilgisini çekiyor. Şimdi iOS kullanıcıları da bu tasarım ganimetlerinden faydalanabiliyor. Houzz Interior Design Ideas isimli uygulama sayesinde boş zamanlarınızda ilham veren tasarımlar yakalamanız mümkün. Stil, oda veya mekan gibi seçeneklerle arama yapabildiğiniz bu uygulama sayesinde tasarım dünyası konusundaki en yeni trendleri de takip edebileceksiniz.

Bu uygulamanın getirdiği en önemli unsur elbette iOS cihazlarına göre optimize edilmiş bir kullanım. Aksi takdirde kullanıcılar zaten Safari üzerinden Houzz web sayfasına ulaşabiliyorlardı. Daha kullanışlı bir arayüz ile mobil kullanım kalitesini yükselten bu uygulama ile gezinmek belki de masaüstü versiyonundan daha çok hoşunuza gidecektir.

iPhone ve iPad kullanıcıları için tasarlanmış Houzz Interior Design Ideas isimli bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz. Tasarımcı bir ruha sahip olan herkes ev içi dizayn trendlerini takip etmek için bu uygulamayı oldukça kullanışlı bulacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Home Design 3D

    Home Design 3D ev tasarımları yapabileceğiniz bir mobil uygulamadır
  • Snaptee T-Shirt Design

    Snaptee T-Shirt Design uygulaması ile Android cihazınız üzerinden tişört tasarlayın ve sipariş verin.
  • Home Design & Decor Shopping

    Home Design & Decor Shopping uygulamasında yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.
  • Airplane Ideas

    Airplane Ideas, Minecraft'ta görmeye alıştığımız blokları kullanarak uçak tasarladığımız bir mobil oyun.
  • Design Home

    Design Home, Android platformunda ev tasarlama oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Design This Home

    Design This Home, adından da anlaşıldığı üzere ev tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android simulasyonudur.
  • Studio Design

    Studio Design, muhteşem dizaynlar oluşturarak arkadaşlarınız ile anında paylaşabileceğiniz etkileyici ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Home Design 3D Outdoor & Garden

    Home Design 3D Outdoor & Garden bir 3 boyutlu bahçe tasarım uygulamasıdır