Huemory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Huemory, dokunuşunuzla kaybolan renkli noktaları sırayla açmanız gereken bir hafıza oyunu.

Huemory, tek başımıza veya arkadaşımızla beraber oynayabildiğimiz bir hafıza oyunu ve platformda eşi benzerine pek rastladığımız türde oynanış sunuyor.

Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda ilk başta gösterilen dokunmamızla aniden kaybolan rastgele dizilmiş renkli noktaları sırayla ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Birkaç renkli noktadan oluşan ekranda hangi renkten başladıysak o renge sırasıyla dokunuyor ve tüm renkleri açtığımızda bölümü tamamlamış oluyoruz. Kısacası hafızada tutma oyunu ancak diğeleri gibi farklı resimler yerine noktalar seçildiğinden akılda tutması daha zor. Dolayısıyla da daha eğlenceli bir oynanış sunuyor.

Renkli noktalara istenilen sırada dokunarak ilerlediğimiz oyunda farklı modlara yer verilmiş. Arcade, süreye karşı, arkadaşlarla gibi her biri farklı oynanış sunan oyun seçenekleri mevcut ancak hepsinde ortak bir kural karşımıza çıkıyor. Farklı renkte noktaya dokunduğumuzda canımız gidiyor ve tekrarlarsak oyuna veda ediyoruz.

Erkan Calp

Huemory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Huemory, görsel hafızanızı güçlendirmek amacıyla oynayabileceğiniz bir iOS oyunu.

Huemory, tek başınıza veyahut aynı cihaz üzerinden arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir hafıza oyunu. Hem iPhone hem de iPad’le uyumlu olan oyunda dokunuşunuzla sihirli bir şekilde kaybolan renkli noktaları sırayla açarak ilerliyorsunuz.

Görsel hafızayı geliştirmeye yönelik harika bir oyun olduğunu düşündüğüm Huemory’de hangi oyun modunda oynarsak oynayalım rengarenk noktalardan oluşan bir ekran karşımıza geliyor. Amacımız ekrana serpiştirilmiş renkli noktaların yerini hafızamıza kazımak ve kaybolduklarında aynı renklerden gitmek suretiyle hepsini açmak. Renkli noktalara dokunurken hep aynı renkten gitmek durumundayız. Farklı bir renge dokunduğumuzda oyun sonlanmış oluyor.

Arkadaşımızla ekran ikiye bölünük şekilde veya farklı cihazlar üzerinden oynama seçeneğini de sunan hafıza geliştirme oyununda zorlandığımız bölümlerde kullanabildiğimiz güçlendiriciler de bulunmakta. Renkli noktaların yerini belli süreliğine görme, ekstra zaman kazanma, yaptığımız hatayı geri alma gibi sınırlı sayıda kullanıma sunulmuş yardımcılar yerinde kullandığımızda oldukça iş görüyor.

Erkan Calp

Huemory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Huemory, Windows Phone telefonunuzda arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz bir görsel hafıza oyunu.

Huemory, görsel hafızanızın ne kadar güçlü olduğunu görebileceğiniz ücretsiz bir Windows Phone oyunu. Windows Phone telefonunuza indirip arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynayabileceğiniz hafıza oyununda gelişigüzel dizilmiş renkli noktaların yerini ezberleyip sonrasında sırasıyla açmanız gerekiyor.

Görsel hafızanıza güveniyorsanız bu platformda sıkılmadan oynayabileceğiniz en iyi oyun diyebilirim. Belli bir süre sonra kaybolan görselleri ortaya çıkartmanız gereken onlarca oyun mevcut ancak hiçbiri bu oyun kadar zor ve eğlenceli değil. Oyunda ekranın farklı noktalarına farklı boyutlarda dizilmiş renkli noktalarla karşılaşıyorsunuz. Amacımız ilk başta gördüğünüz dokunuşunuzla kaybolan bu renkli noktaları sırayla açmak. Örneğin; oyun alanında 4 adet mavi 2 adet kırmızı 3 adet te sarı nokta var. Maviden başladığımızda öncelikle mavileri bitirmemiz ardından diğer renklere geçmemiz gerekiyor. Hangi renkten başlayacağımız önemli değil. Farkl renge dokunduğumuzda sil baştan başlıyoruz. Zorlandığımız bölümlerde sınırlı sayıda güçlendiricilerden yardım alabiliyoruz.

Oyunda eğlence dozunu artırmak amacıyla farklı modlara yer verilmiş. Arkadaşınızla aynı cihaz üzerinden veya internet üzerinden oynamanız, süreye karşı oynamanız, engellerle zorlaştırılmış alanda oynamanız veya tek başınıza zaman geçirmek maksadıyla oynamanız mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu