Huerons

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Huerons daireleri birleştirerek hepsini yok etmeye çalıştığımız eğlenceli ve zorlayıcı bir bulmaca oyunudur.

Huerons Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur. iOS versiyonunun tersine Android cihazlar için tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki temel amacımız daireleri birleştirerek hepsini yok etmek.

Oyunda dikkat etmemiz gereken birkaç nokta var. Sıradan daireler sadece bir kademe hareket edebiliyor. Yani iki daire arasında bir boşluk varsa ikisini de bu boşlukta toplayarak birleştirebiliyoruz.

Minimal grafiklere ve eğlenceli ses efekterine sahip olan oyunda toplam 9 farklı Huerons bulunmakta. Bunların her biri farklı özelliklere sahip. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak hareket etmeli ve kendi stratejimizi bu doğrultuda belirlemeliyiz. iOS versiyonu incelerken fiyatıyla eksi puan toplayan Huerons Android cihazlar için yapılabilecek en iyi bulmaca oyunu tercihlerinden bir tanesi. Eğer siz de bulmac aoyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Huerons’u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Huerons

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Huerons bulmaca oyunlarından keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Huerons çok fazla bir hikaye derinliği sunmasa da oynayacağınız en keyifli oyunlardan bir tanesi. Bulmaca oyunları kategorisinin başarılı temsilcilerinden olan Huerons’ta daireleri birleştirmeye ve bu şekilde giderek hepsini bitirmeye çalışıyoruz.

Minimal bir yapıya sahip olan oyunda diğer tüm bulmaca oyunlarında olduğu gibi ilk bölümler kolay, ilerleyen bölümler daha zor. Toplamda 100 bölüme sahip olan Huerons’ta 9 farklı Hueron tipi mevcut. Bu Hueron’ların her biri farklı karakteristik özelliklere sahip. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak kendi stratejinizi belirlemelisiniz.

Oyunun en önemli özelliği çeşitliliğe sahip olmasına rağmen son derece kolay öğrenilebiliyor olması. Elbette oyunu öğrenmek kolay olsa da ustalaşması epey zaman alıyor. Özellikle ilerleyen bölümlerde bir hayli kafa yoracağınızın garantisini verebilirim.

Oyunun tek eksi puan aldığı nokta fiyat etiketi. Açıkçası bana göre bu özelliklere sahip olan bir oyunun 4.29 TL’ye sunulması biraz tuhaf. En nihayetinde buna benzer çok oyun var ve ortaya benzersiz bir fikir konulmamış. Yine de karar sizin. Bulmaca oyunlarından hoşlanıyorsanız deneyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu