Hyperball Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Farklı arabalar kullanarak futbol maçlarına çıkabileceğiniz ilginç ve eğlenceli bir oyundur.

Onlarca farklı arabadan dilediğinizi kullanarak rakiplerinize karşı mücadele edebileceğiniz ve futbol maçı yaparak arabanız ile gol atmak için çaba sarf edeceğiniz Hyperball Legend, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, arabalarla futbol maçına çıkarak rakip arabalara karşı mücadele etmek ve topu ağlara göndererek karşı takımı mağlup etmektir. Oyun, sıradan futbol oyunlarından farklı olarak tasarlanmıştır. Futbolcular yerine arabalarla gole gitmeli ve rakiplerinizi yenerek puan biriktirmelisiniz. Puanları kullanarak yeni araçlar satın alabilir ve yükseltmelerde bulunabilirsiniz. Oyunu online olarak oynayabilir ve dünyanın her bölgesinden farklı oyuncularla maçlara çıkabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı araba ve futbol sahası yer almaktadır. Her arabanın kendine has özellikleri bulunmaktadır. Arabanızı seçerek nefes kesen müsabakalara çıkabilir ve zorlu rakiplerinizi yenerek zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Hyperball Legend, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hyperball Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
233 MB DOSYA BOYUTU

Farklı arabalar kullanarak futbol maçlarına çıkabileceğiniz ilginç ve eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden güzel onlarca farklı arabadan istediğinizi kullanarak nefes kesen futbol müsabakalarına çıkabileceğiniz ve arabalarla top oynayarak gol atmak için mücadele edeceğiniz Hyperball Legend, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, otomobilinizi seçerek zorlu futbol maçlarına çıkma ve topu ağlarla buluşturarak maçlardan galip ayrılmaktır. Oyun, bilindik futbol oyunlarına göre farklı bir tasarıma sahiptir. Gol atmak için insanlardan değil, arabalardan yardım almalısınız. Arabanızı hızlı ve kontrollü bir şekilde sürerek kalenizi gole kapatmalı ve rakip ağları havalandırarak çıktığınız her maçı kazanmalısınız. Galip geldiğiniz maçlardan puan kazanabilir ve bu sayede yeni araçların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda birbirinden güzel onlarca farklı otomobil ve futbol sahası bulunmaktadır. Aracınızı seçerek online maçlara çıkabilir ve dünyanın farklı bölgelerinden zorlu rakiplere karşı mücadele edebilirsiniz.

Spor oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Hyperball Legend, binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Be A Legend

    Kendi futbolcumuzu yaratacağız.
  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Mini Legend

    Farklı modlarda yarışlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Granny Legend

    Farklı karakterler ve silahlar kullanarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Call me a Legend

    Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.