I Am Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Canavar olarak şehri yıkıp geçiyoruz.

I Am Monster, devasa bir canavar olarak şehri birbirine kattığınız hızlı tempolu bir mobil oyun. Yıkım oyunlarını seviyor, canavarlı oyunlara bayılıyorsanız koca bir şehri yerle bir etmenize izin veren bu aksiyon dolu oyunu seveceksiniz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

I Am Monster Türkçe adıyla Ben Bir Canavarım, her yerde oynayabileceğiniz türde hızlı oyunlardan. Oyunun isminden baş karakterin canavar olduğunu düşünebilirsiniz ancak kontrolünüzde olan tek şey onlar değil. Görevinizse şehirde olabildiğince fazla şey yıkmak. Önünüze çıkan her şeyi yıkma şansına sahipsiniz. Bir yandan binaları, araçları ezip geçerken diğer yandan tanklar gibi güçlü engelleri savuşturmanız gerekiyor. Oyun gittikçe zorlaşıyor lakin canavarları evrimleştirerek tekrar gücü elinize alabiliyorsunuz. Toplanabilir ve geliştirilebilir 9 canavar var.

Erkan Calp

I Am Monster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
264 MB DOSYA BOYUTU

Canavar olarak şehri alt üst ediyoruz.

I Am Monster, canavarların yerine geçip şehri yerle bir etmeye çalıştığınız mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan Ben Bir Canavarım, canavarlı ve yıkım oyunlarını sevenlere hitap ediyor. Minimalist, detaylı hoş grafikler sunan oyundan kendinizi alamayacaksınız.

iPhone ve iPad’de oynanabilen canavar oyunu tam toplu taşımada, otobüs beklerken, misafirlikte, iş arasında veya canınız sıkıldığında açıp oynayabileceğiniz hızlı oyun. Canavarların yerini alıp önünüze gelen her şeyi yıkıp geçiyorsunuz. Binalar, araçlar, yollar, her şey… Tabii ki; şehrin yok olmasını engellemek için karşınıza birçok düşman çıkıyor, onlarla da baş etmek zorundasınız. Daha fazla sayıda ve güçlü düşmanları etkisiz hale getirmek için canavarınızı evrimleştirmeniz gerekiyor. Evrimleştirilmiş canavarlar hem daha büyük hem de çok daha güçlü. Bu arada seçilebilir 9 canavar var. Hepsi farklı görünümde, farklı güçte, farklı yeteneklere sahip.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Syllablade

    Kelime bilginizi ölçen canavar öldürme oyunu
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.