Ichi

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Ichi Android için tek tuşla oynanan bir bulmaca oyunudur.

Sürekli aynı tarzda oyunlar görmekten sıkıldıysanız size bir önerimiz var. Ichi, Android için geliştirilmiş basit görünen fakat hem eğlenceli hem de zorlayabilen bir bulmaca oyunu.

Oyun oynarken tüm parmaklarınızı kullanmak oyun kontrolünü arttırır, evet; fakat bazen tek tuşla oynayabileceğiniz karmaşadan uzak bir oyuna ihtiyaç duyarsınız, işte Ichi o oyun olabilir. Oyalanacağınız arayüzü basit, mantığı basit fakat uzun süre sıkılmadan bırakmadan oynayabileceğiniz Ichi, farklı şekillerdeki labirentlere benzeyen bir kutunun içinde geçiyor. Oyunun size sunduğu hazır taslak oyunları hemen oynayabileceğiniz gibi, kendi oyun alanınızı da yaratabiliyorsunuz. O kadar çeşitli ki, oyunda bugüne kadar 10 binin üzerinde farklı oyun alanı yaratılmış durumda. Labirentin içinde altınlar, tek tuşla döndürülebilen engeller ve bu engellere çarparak altın almayı sağlayan bir kayan ışık var. Bir oyunda ne kadar engel, ışık, altın olacağın karar verebiliyor, oluşturduğunuz oyun alanını arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Seviyesini kendiniz ayarlayarak sıkıcılıktan kurtarabildiğiniz bir oyunun telefonunuzda bulunması otobüste, marketteki kasa sırasında, sıkıcı ziyaretlerde neşenizi yerine getirecek bir oyun yaratmanızı sağlıyor. Oyun içi satın almaya gerek kalmadan sadece ilk indirmede ücretini özeyip doya doya kullanabildiğiniz, oyun yorumcularından övgü toplayan Ichi'yi denemenizi tavsiye ederiz.

Merve Sarpkaya

Ichi

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Ichi iPad ve iPhone için tek tuşla oynanan bir bulmaca oyunudur.

Kolay gibi görünen fakat zorlayan bir oyun arayışındaysanız Ichi iPad ve iPhone akıllı cihazlarınıza şenlik getirecek. Sıradan gibi görünen, tasarımı sade ve göze hitap eden yumuşak renk ve çizgilerden oluşan Ichi, tek tuşla oynanan bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Labirente benzeyen kutu gibi bir alanın içinde engeller, altınlar ve hareket eden bir ışıktan oluşan oyun şöyle oynanıyor: Kayan ışık engellere çarparak yön değiştiriyor ve labirentin farklı yerlerindeki altınları toplamaya çalışıyor. Engelleri siz yönlendiriyorsunuz. Böyle bakınca çok basit görünen oynyn güzelliği özelleştirilebilmesinde. Oyundaki hazır taslak labientlerle oyunu hemen başlatabildiğiniz gibi, kendi labirentinizi istediğiniz yere engel, altın ve ışık yerleştirerek oluşturup oynayabiliyor, çok severseniz arkadaşlarınızla paylaşıp onların da oynamasını sağlayabiliyorsunuz. Anlamış olduğunuz gibi, bu şekilde oyunu karmaşıklaştırıp zorlaştırmak sizin zevkinize kalmış. Yapabileceğiniz labirent çeşidi öyle çok ki, iOS için tasarlanan oyunda şimdiye dek 13 binin üzerinde farklı labirent tasarlanmış.

IndiegamesDIYGamerAppSpy gibi hatrı sayılır oyun portallarındaki editörlerin dikkatini çeken ve övgülerini alan Ichi'nin, eğlenceli oyun arayışınızı gidereceğine inanıyoruz.

 

Merve Sarpkaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu