İçimdeki Hazine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
606 TOPLAM İNDİRME

Turkcell İçimdeki Hazine uygulaması özel çocuklar için özel eğitim oyunları içeriyor.

İçimdeki Hazine, Turkcell’in özel çocuklar için hazırladığı eğitici oyunlar içeren ücretsiz mobil uygulaması. Otizm spektrum bozukluğu, down sendromu ve öğrenme zorluğu yaşayan çocukların eğitimlerine evde destek vermek için hazırlanmış.

Çocuk psikologları ve eğitmenlerin eşliğinde geliştirilen uygulamada harfler, sayılar, renkler, hayvanlar, eşyalar gibi temel bilgilerin, öğrenme güçlüğü ve odaklanma sorunu yaşayan çocuklara UDA (Uygulamalı Davranış Analizi) tekniğiyle geliştirilen seçme, eşleştirme, sıralama, çizme ve sesli oyunlar aracılığıyla öğretilmesi amaçlanıyor. Çocuklar ve ailelerin birlikte kullanabileceği uygulama, iki ayrı platformdan oluşuyor. Çocuğunuzun yaşına ve eğitim durumuna göre belli sırayla açılan eğici oyunların yanında konuşma zorluğu çeken çocuklar için AAC (Destekleyici ve Alternatif İletişim Sistemi) içeren Çocuk bölümünde reklamlar, ayarlar gibi çocuğun dikkatini dağıtacak hiçbir şey bulunmuyor. Çocuğunuza ait gelişim raporlarını inceleyip eğitim ayarlarını yapılandırabileceğiniz Aile bölümünde otizm, down sendromu ve diğer ihtiyaçlarla ilgili bilgi alabileceğiniz yazılar da bulunuyor.

 

Erkan Calp

İçimdeki Hazine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
51.2 MB DOSYA BOYUTU

Turkcell İçimdeki Hazine: Özel çocuklar için özel eğitici oyun uygulaması

İçimdeki Hazine, Turkcell’in özel çocuklara özel hazırlamış olduğu eğitim oyunları içeren uygulaması. Otizm spektrum bozukluğu, down sendromu ve öğrenme zorlukları yaşayan çocukların eğitimine evde destek vermek için geliştirilmiş bir uygulama. Çocuk psikologları ve eğitmenler gözetiminde geliştirilen eğitim uygulaması, uluslararası sertifikalı ve ödüllü.

Öğrenme güçlüğü ve odaklanma sorunu olan çocuklara harfler, sayılar, renkler, hayvanlar, eşyalar gibi temel bilgilerin Uygulamalı Davranış Analizi tekniğiyle (UDA) geliştirilen seçme, eşleştirme, sıralama, çizme ve sesli oyunlar aracılığıyla öğretilmesini amaçlayan Turkcell İçimdeki Hazine uygulaması, Aile ve Çocuk bölümünden oluşuyor. Aile bölümünden çocuğunuza ait gelişim raporlarına ulaşıyor, eğitim ayarlarını yapılandırıyor, otizm ve down sendromu gibi özel ihtiyaçlarla ilgili bilgi alabileceğiniz yazılara ulaşıyorsunuz. Çocuk bölümü, çocuğunuzun yaşına ve eğitim durumuna göre belirli sırayla açılan çeşitli eğitici oyunların yanı sıra konuşma zorluğu yaşayan çocuklar için Destekleyici ve Alternatif İletişim Sistemi (AAC) içeriyor. Ana Ekran bölümünde çocuğunuzun karnesi ve uygulama hakkında en yeni bilgiler yer alırken, Eğitim bölümünde evde otizm eğitimi hakkında bilgiler yer alıyor. Oyunlar bölümünden yeni oyunlar ekleyip mevcut oyunların ayarlarını değiştirebiliyorsunuz.

İçimdeki Hazine Özellikleri

  • Özel çocuklar için özel eğitim oyunları (Ücretsiz)
  • 50’den fazla eğitsel oyun ve AAC (Destekleyici ve Alternatif İletişim Sistemi)
  • Katalog sayfasından ulaşılabilir yeni oyunlar
  • Oyun ayarları
  • Günlük hedef koyma
  • Detaylı aktivite takibi

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KidloLand

    KidloLand uygulaması çocuklarınızı sıkmadan eğlenceli bir şekilde eğitici içerikler sunuyor.
  • Kids Animal Piano

    Kids Animal Piano ile piyano tuşlarından hayvan sesleri çıkararak eğlenceli müzikler oluşturabilirsiniz.
  • First Words

    First Words uygulaması küçük yaştaki çocuklarınıza çevredeki objeleri eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor.
  • NinniPark

    Ninni Parkı uygulamasında bebeğinizin rahatlamasını ve kolayca uyumasını sağlayacak ninnileri dinleyebilirsiniz.
  • Sihirli Masallar

    Sihirli Masallar uygulamasında çocukların severek dinlediği masalları sesli olarak dinleyebiliyorsunuz.
  • Videolu Çocuk Şarkıları

    Videolu Çocuk Şarkıları uygulamasıyla çocuklarınızın psikolojik gelişimine katkı sağlayacak şarkıları dinletebilirsiniz.
  • Papumba Animal Sounds

    Çocuklarınıza hayvan seslerini tanıtmak istiyorsanız, Papumba Animal Sounds uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Kids Doodle

    Çocukların keyifli vakit geçirebileceği Kids Doodle uygulaması birbirinden hoş araçlar sunuyor.