Iconic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Resimlerden ve sembollerden gelen ipuçlarını yakalayıp doğru kelimeyi bulmanız gereken Iconic ücretsiz bir bulmaca oyunu.

Kelime bulmacaları hoşunuza gidiyorsa ve İngilizce dil probleminiz yoksa Iconic oldukça stilistik bir oyun. Piktografik ipuçları kullanılıyor. Sizin de amacınız bu resimlerdeki anlamı çözüp doğru kelimeyi bulmak. Her bulmacada size yardımcı olan harfler ve kelimeler de bulunuyor. Siz tahmini çoktan yürüttüyseniz bir anlamı yok ama bazı sorular ipucu olmadan ebediyen sürebilirdi. Iconic, tamamen ücretsiz olan bir oyun ama oyun iç satın alma seçeneğinden reklamları kaldırabiliyorsunuz.

Iconic'teki meydan okuma, sizin ikonları kelimeye dönüştürebilme yeteneğiniz üzerinden gidiyor. Görsel dil ve popüler kültür hakkındaki bilginizi ölçümleyebileceğiniz bu oyun genel kültürü size başka bir şekilde sunuyor. İkonlar, smileyler, ve birçok farklı semboller kuşatıldığınız bu oyunda sessiz sinema benzeri bir oyun oynuyorsunuz. Sevdiğiniz müzik grubunun adı alakası olmayan sembollerle anlamlı bir bütünlük kazanıyor. Görselin arkasındaki kelime oyununu çözün ve bulmacaların orjinal haline şaşırın.

Alper Çetiner

Iconic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Resimlerden ve sembollerden gelen ipuçlarını yakalayıp doğru kelimeyi bulmanız gereken Iconic ücretsiz bir bulmaca oyunu.

Kelime bazlı bulmaca oyunları sizin aradığınız şeyse ve İngilizceniz varsa Iconic hem stilistik hem de eğlenceli bir oyun. Piktografik önermelerle bulmaca çözdüğünüz bu oyunda amacınız resimlerin kurduğu ilişkilerle gizli kelimeleri bulmak. Her bulmacada siye yardımcı olan harfler ve kelimeler de çıkıyor, ancak tahmini çoktan yürüttüğünüz kolay bulmacada bu harfler bazen fuzuli kaçabiliyor. İlerleyen seviyelerde ise bu harflerin olmasını dileyeceğinizden eminim.

Iconic oynarken başarmaya çalıştığınız görev sizin ikonlardan anlam çıkartıp bunları kelimelere dökmenize bağlı. Görsel dili popüler kültürle yoğuran oyun size genel kültürünüzle ilgili sorular sorarken farklı bir eğlence sunmayı başarıyor. İkon, smiley ve farklı birçok sembol ile sarmalandığınız bu bulmaca oyununda sessiz sinema oynar gibi hissediyorsunuz. Sevdiğiniz bir müzik grubu veya oyuncunun ismi farklı şekilde anlatılmaya çalışırken doğru yolu bulmanın keyfi paha biçilmez. Tamamen ücretsiz olan bu oyunda oyun içi satın alma seçeneğiyle reklamları kapatmanız mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu