Identity V

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
819 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Gotik görseller, ürkütücü atmosfer, gizemli hikaye...

Identity V, NetEase tarafından geliştirilen mobil korku - gerilim oyunu. Gotik havasına sokan korku oyununda kaybolan bir kız çocuğunu bulmak için gizemli bir malikaneye giriyoruz. Malikaneye adım atmamızla birlikte ürkütücü olaylar başlıyor. 4 çocuğun kötü ruhlara karşı olan mücadelesi, sürükleyici hikaye, gotik görsel stili, gerici müzikleri ve seslerini birleştiren harika bir mobil korku oyunu karşımızda.

iOS’un ardından Android platformuna çıkış yapan korku oyunu, 4 gotik karakterin kaçışı üzerine kurulu ancak hikayeye bir dedektif olarak başlıyorsunuz. Kayıp bir kızı bulmak üzere gizemli bir malikaneye çağrılıyorsunuz. Kimden geldiğini bilmediğiniz mektupta yazılanları ciddiye alıp malikaneye giriş yapıyorsunuz. Hikayede ilerledikçe yeni karakterlerle tanışıyorsunuz. Yerine geçebildiğiniz 4 karakter, kaçtığınız tek bir karakter var. Kötü taraftaki karakterler de değişiklik gösteriyor. Oyunun en güzel yanı da; haritanın her yeni oyunda değişmesi. Her yeni oyun açışınızda bambaşka sürprizlerle karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Identity V

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
967.1 MB DOSYA BOYUTU

Korku, gerilim, gizem dolu bir mobil oyun

Identity V, NetEase tarafından geliştirilen mobil korku oyunu. Gotik tarzı sanatsal grafikler, gizemli hikaye, heyecan verici 4’e 1 oynanışıyla farklını ortaya koyan yapım, ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Mobil cihazınızda korku - gerilim oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle oynamalısınız.

Hikaye odaklı ilerleyen gerilim yüklü, gerek hikayesiyle gerekse de grafikleriyle etkileyici bir yapım Identity V. iPhone/iPad cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz korku - gerilim oyunu arıyorsanız tavsiye ederim. Oyuna bir dedektif olarak başlıyorsunuz. Malikaneye davet eden, kayıp bir kızı aramanızı isteyen gizemli bir mektup alıyorsunuz. Gerçeğe adım adım yaklaşıkça korkutucu şeyler buluyorsunuz. Hikayeye tam olarak girdiğinizde 4 karakterle tanışıyorsunuz. Korku filmlerinde gördüğümüz kötü, ürkütücü karakterlerden kaçma mücadelesi vermeye başlıyorsunuz.

Identity V Özellikleri:

  • Yoğun, 1vs4 asimetrik mücadeleler
  • Gotik görsel stili
  • Gizemli hikaye
  • Oynanabilir farklı karakterler

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Korku Hastanesi 3

    Korku Hastanesi 3 Android İndir: Korku Hastanesi 3: Ölü Yol mobildeki en iyi korku oyunu!
  • Alien: Blackout

    Alien (Yaratık) filmi mobil oyunu Alien: Blackout'da korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz.
  • OXENFREE: Netflix Edition

    Oxenfree oyunu, korku ve gerilim unsurları içeren bir hikayeye sahip başarılı bir mobil oyun.
  • Granny Chapter Two APK

    Granny Chapter Two APK, Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilir popüler korku gerilim oyunu Granny'nin ikinci bölümü.
  • The Fear 2 : Creepy Scream House

    Mobildeki en iyi korku oyunu
  • Neverending Nightmares

    Gerçek hayattan uyarlanmış psikolojik gerilim oyunu
  • Sophie's Curse: Horror Game

    Kulaklığınızı takın, ekrana kilitlenin!
  • Eyes APK

    Eyes korku oyunu oynamak isteyenler için tavsiye edeceğimiz, gerilim dozu yüksek oynanışa sahip Android oyunu.