Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Hava yolu şirketimizi kuracağız.

Codigames imzası ile geliştirilen ve mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan Idle Airport Tycoon - Tourism Empire ile kendi havaalanımızı inşa edecek ve yönetmeye çalışacağız.

Etkileyici grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyunda renkli ve bir o kadar da hoş içerikler yer alıyor. Oyuncular havaalanı içerisine farklı yapılar inşa edebilecek, uçuşlar düzenleyecek ve uçaklarını geliştirerek daha gelişmiş bir görünüma sahip olabilecekler. Kendi işimizin patronu olacağımız bu oyunda dünyanın en iyi havaalanı kralı olmaya çalışacağız.

Farklı ülkelere uçuşlar düzenleyeceğimiz oyunda müşterilerimizin mutlu bir yolculuk yapmasını sağlayacağız. Dünyanın en popüler hava yolu şirketini oluşturmaya çalışacağımız oyunda turistler mutlu yolculuk yapacak ve bizlere para kazandıracağız. Oyuncular strateji geliştirerek şirketlerini daha iyi bir hale getirebilecekler. 3D grafikler, farklı uçak ve uçak tipleri, çılgın teknolojiler, basit kontroller ve daha fazlası yer alacak. 

Oyuncular müşterilerinin ihtiyaçlarına göre yeni binalar inşa edebilecek ve uçak filolarını genişleterek daha fazla yolcu taşıyabilecekler.

Idle Airport Tycoon - Tourism Empire mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan bir simülasyon oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
223.9 MB DOSYA BOYUTU

Hava yolu şirketimizi kuracağız.

Mobil platform oyuncularına eğlenceli ve bir o kadar da sürükleyici bir oynanış sunacak olan Idle Airport Tycoon - Tourism Empire simülasyon oyunları arasında yer alıyor.

Codigames imzası ile geliştirilen ve mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan Idle Airport Tycoon - Tourism Empire ile dünyanın en iyi hava yolu şirketi olmaya çalışacağız. Oyuncular kendilerine verilen alanlar hava yolu şirketlerini inşa edecek ve insanlara hizmet sağlamaya çalışacaklar. Farklı uçak tipleri ve farklı filolar ile oyuncular hava yolu şirketlerini sürekli geliştirecek, daha fazla yolcu taşımaya çalışacak ve müşterilerine mutlu bir yolculuk sunacaklar.

Renkli ve kaliteli içeriği ile oyunculara 3D kusursuz grafikler sunan yapımda kendi işimizin patronu olarak boy göstereceğiz. Stratejik kararlar alarak filomuzu genişletecek, farklı uçak modelleri satın alacak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak yapılar inşa edeceğiz. Ses efektleri ile keyifli anlar yaşıyacağımız oyunda çılgın teknolojiler ile şirketimizi dünyanın en iyisi yapmaya çalışacağız. Farklı seviyedeki uçaklar ile filomuza güç katacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Delivery City Tycoon: Cargo Transit Empire

    Belediye başkanı olarak önemli kararlara imza atacağız.
  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.