Idle Arena: Evolution Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Küresel savaşlara katılacağız.

HK Hero Entertainment tarafından geliştirilen ve oyunculara aksiyon yüklü savaşlar sunan Idle Arena: Evolution Legends ücretsiz olarak yayılmaya devam ediyor.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen başarılı yapım da oyuncular 300 farklı karakter ile karşılaşacaklar. Bu karakterler yaratıklardan ve canavarlardan oluşuyorken birbirlerine nazaran farklı özelliklere de sahip olacaklar.

Rol oyunları arasında yer alan Idle Arena: Evolution Legends gerçek zamanlı olarak dünyanın diğer yanındaki oyuncuları arenalarda ve savaş meydanlarında buluşturuyor.

Küresel anlamda sıralamalarında yer aldığı yapım içerisinde seçilen karakterleri yükselterek daha etkili hale getirebilmekte mümkün olurken, haydut benzeri unsurlarda oyunculara sunuluyor.

Buna ek olarak farklı oynanış modları da oyunculara sunulan özellikler arasında yer alırken yapım 100 binden fazla oyuncuyu ağırlamaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Arena: Evolution Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
681.9 MB DOSYA BOYUTU

Küresel savaşlara katılacağız.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları aynı atmosferde buluşturan ve birbirinden farklı savaşlar ile sürükleyici bir deneyim sunan Idle Arena: Evolution Legends ücretsiz olarak yayın hayatına devam ediyor.

Hem Android platformunda hem de iOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen yapım da oyuncular küresel olarak gerçek oyunculara karşı savaşacak ve bu savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacaklar.

Çeşitli ırkların yanı sıra 300’den farklı kahraman seçimi yapabileceğimiz oyun içerisinde karakterlerimizi geliştirerek onları daha etkili hale getirebilecek, farklı zindanlarda boy göstererek aksiyon dolu anlara tanıklık edebileceğiz.

Gerçek zamanlı olarak oynanan başarılı yapım aynı zamanda küresel olarak sıralamalara da ulaşabilmemizi sağlayacak. Bu listelerde en iyi oyuncular sergileniyor olacak.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clone Evolution

    Kart oyunu oynayacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Idle Undead Beauty

    İnternetsiz macera oyunu oynayacağız.
  • Idle Gangster

    Şehrin yönetimini almaya çalışacağız.
  • Alpha Squad 5: RPG & PvP Online Battle Arena

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Soul Saver: Idle RPG

    Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sword Knights: Idle RPG

    Canavarlara karşı savaşlarda kullanabileceğiniz eşsiz kılıçların yer aldığı muhteşem bir oyundur.