Idle Car Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Benzin istasyonu ve oto yıkama işine girerek sayısız araca hizmet vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kendi benzin istasyonunuzu işleterek sayısız arabaya hizmet vereceğiniz ve oto yıkama yaparak ekstra gelir elde edeceğiniz Idle Car Tycoon, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyudur.

Basit grafikleri ve anlaşılır menüsü ile zorlanmadan oynayacağınız ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız bu oyunda amaç, oto yıkama ve benzin istasyonu işleterek yüzlerce farklı araca hizmet vermek ve şirketinizi geliştirerek hizmet kalitesini artırmaktır. Küçük bir dükkanla başlayarak işleri yoluna koydukça daha büyük bir işletme açabilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça ve para kazandıkça oto yıkama sistemlerini geliştirebilir ve tek seferde daha fazla aracı yıkayabilirsiniz.

Oyunda işletmeciliğini üstleneceğiniz farklı büyüklüklerde dükkanlar yer almaktadır. Ayrıca ilerleyen seviyelerde kullanabileceğiniz onlarca yıkama ve benzin aktarma sistemi bulunmaktadır. Hayalinizdeki istasyonu kurarak milyoner olabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Idle Car Tycoon ile sizde kendi dükkanınızı açabilir ve ticarete atılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Car Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
161.5 MB DOSYA BOYUTU

Benzin istasyonu ve oto yıkama işine girerek sayısız araca hizmet vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız Idle Car Tycoon, kendinize ait bir benzin istasyonu açarak yüzlerce araca hizmet vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki işletmeyi açarak sayısız arabaya çeşitli hizmetlerde bulunak ve milyonlarca lira kazanarak işletmenizi büyütmektir.

Oyuna ilk başta küçük bir dükkan ve sınırlı malzemeyle başlayacak ve seviye atladıkça yeni sistemlerin kilidini açabileceksiniz. Bu sayede ilerleyen bölümlerde daha büyük bir işletmeye sahip olabilir ve son teknoloji oto yıkama sistemlerinden yararlanabilirsiniz.

Hayalinizdeki dükkanı açarak yüzlerce araca benzin ve yıkama faaliyetlerinde bulunacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen Idle Car Tycoon, simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.