Idle Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu

Idle Champions, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz ve stratejik bilginizi sonuna kadar kullanabileceğiniz bir atmosfere sahip olan Idle Champions, birbirinden güçlü düşmanları yenmeniz gereken bir oyundur. Oyunda yeteneklerinizi sergiliyor ve düşmanları yok ediyorsunuz. Farklı güçte karakterlere de sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaştıkça diğer karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz. Zafere ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda seviyeleri birer birer atlamalısınız. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda tüm tehditleri ortadan kaldırmalısınız. Mücadele gücü yüksek bir oyun olarak nitelendirebileceğim Idle Champions'da kaliteli görseller de bulunuyor. Keyifli zamanlar geçirmek için tercih edebileceğiniz Idle Champions'u sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Ayrıca kolay kontrolleriyle de sizleri yormuyor. Güçlü canavarları yok etmek için Idle Champions sizleri bekliyor.

Idle Champions oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunu

Idle Champions, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil macera oyunudur. Birbirinden güçlü düşmanların üstesinden gelmeniz gereken oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz.

Yeteneklerinizi sergilediğiniz bir macera oyunu olarak dikkatimizi çeken Idle Champions, zorlu bölümleri ve güçlü karakterleriyle ön plana çıkıyor. Zafere ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda yolunuza çıkan düşmanlarla savaşıyorsunuz. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda özel güçler kullanabiliyorsunuz. Reflekslerinizi de sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Kaliteli görselleri ve kolay kontrolleriyle de ön plana çıkan Idle Champions, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Stratejik bilginizi de sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Keyifli zamanlar geçirmek için tercih edebileceğiniz Idle Champions'u sakın kaçırmayın. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Idle Champions oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi)

    MARVEL Realm of Champions (Şampiyonlar Ülkesi) Google Play'de! Marvel evreninde destansı gerçek zamanlı ve çok oyunculu dövüşler
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Samurai Kazuya : Idle Tap RPG

    Efsane samurayları yenerek kardeşinizi kurtarın.
  • Idle Heroes APK

    Idle Heroes APK, kahramanlarınızla karanlığın güçlerine karşı savaştığınız fantastik rpg oyunu. Idle Heroes oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Idle Knights

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Juggernaut Champions

    Juggernaut Champions, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Demon Sword: Idle RPG

    Demon Sword: Idle RPG, iblisler ve insanların beraber yaşadığı dünyada geçen bir mobil RPG oyunudur.