Idle Cooking Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Pasta şefi olmaya çalışacağız.

Dünyanın en iyi pasta şefi olamaya çalışacağımız Idle Cooking Tycoon ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Codigames imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapım kusursuz grafikleri ile bizlere en iyi simülasyon oyunlarından bir tanesini sunmaktadır. Oyun içerisinde birbirinden farklı pastaları yapmaya çalışacak, ve müşterilerimize ulaştırmak için ter dökeceğiz.

Oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan yapım bizlere aksiyon ve gerilimden uzak keyifli zamanlar sunuyor. Gündelik birbirinden farklı görevler de sunan oyunda farklı ürünler yapacak, satacak ve para kazanacağız. Harika 3D grafikler eşliğinde oyuncular eğlenceli zaman geçirerek pasta konusundaki yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecekler.

Kendimize ait bir pastacı dükkanını işleterek insanlara kaliteli ve güvenli hizmet verecek, seviyeler atlayarak bu alanda kariyer yapacağız.  Birbirinden zorlu seviyeler ile çeşitli pastaları yapmak için mücadele edecek, mobil platformda tamamen ücretsiz bir simülasyon oyunu oynayacağız. Google Play’de 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım son güncellemesini 31 Ekim’de aldı.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Cooking Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
209.3 MB DOSYA BOYUTU

Pasta şefi olmaya çalışacağız.

Mobil platformda ücretsiz bir pastacılık oyunu oynamak isterseniz Idle Cooking Tycoon aradığınız oyun demektir.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve yayınlanması ile oyuncuların dikkatini çeken Idle Cooking Tycoon Codigames tarafından geliştirildi. Yine Codigames imzası ile oyunculara sunulan mobil simülasyon oyununda birbirinden farklı çok sayıda seviye yer alıyor. Oyuncular çeşitli pasta görevlerini yerine getirerek seviyeleri aşmaya ve en iyi pasta şefi olmaya çalışacaklar.

Harika 3D grafikler eşliğinde oynayacağımız yapım da kendimize ait bir pasta dükkanını kontrol etmeye çalışacak ve insanları memnun bırakmaya çalışacağız. Google Play’de 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan mobi simülasyon oyunu 4.5 gibi bir inceleme skor puanına sahip. 31 Ekim’de son güncellemesini alan yapım kategorisinde üst sıralarda oyunculara sunuluyor. Eğlenceli ve hızlı oynanış yapısı ile bizlere hareket dolu anlar yaşatan Idle Cooking Tycoon ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.
  • Idle Arms Dealer Tycoon

    Silah imparatoru olmaya çalışacağız.