Idle Evil - Clicker Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.

Kendinize ait büyük bir işkence çiftliği kurabileceğiniz ve insanlara çeşitli işkenceler yaparak ruhlarını toplayabileceğiniz Idle Evil - Clicker Simulator, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, şeytanları ve zebanileri çalıştırarak insanlara işkence etmek ve ruh toplayarak seviye atlamaktır. Oyun, sıradan çiftlik oyunlarına göre çok daha farklı bir konuya ve ilginç bir tasarıma sahiptir. Ateş çukurları, kaynayan kazanlar, hedef tahtaları ve daha onlarca farklı işkence mekanizmasından yararlanarak esirlere işkence edebilir ve görevleri tamamlayarak yeni işkence türlerinin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı işkence metodu ve birçok işçi karakteri bulunmaktadır. Şeytanları çalıştırarak insanların ruhlarını toplayabilir ve işkence çiftliğinizi daha da geliştirebilirsiniz. Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda hizmet veren ve milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen Idle Evil - Clicker Simulator, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Evil - Clicker Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
186.4 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli işkence metotlarının yer aldığı eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Idle Evil - Clicker Simulator, hayaletler ve şeytanları çalıştırarak kendi işkence çiftliğinizi inşa edebileceğiniz sıra dışı bir çiftlik kurma oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ilginç karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, zebani ve şeytanları çalıştırarak insanlara çeşitli işkenceler yapmak ve ruhlarını toplayarak farklı bölümlere ulaşmaktır. Oyunun konusu, klasik çiftlik kurma oyunlarına göre çok daha farklı ve ilginç bir şekilde hazırlanmıştır. Farklı işkence metotlarından faydalanarak çiftliğinizdeki insanlara işkence yapabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. Stres atabileceğiniz ve keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun çerisinde kaynayan kazanlar, hedef tahtaları, ateş çukurları, kırbaç ve daha onlarca farklı işkence mekanizması yer almaktadır. Bu işkence metotlarını kullanarak şeytan işçilerle insanlara işkence yapabilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde bulunan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Idle Evil - Clicker Simulator, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Crafting Idle Clicker

    Onlarca farklı savaş malzemesi üretebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Almighty: God Idle Clicker

    Dünyanın kurulduğu ilk andan başlayarak yeni bir düzen oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Space Clicker

    Uzayda savaşacağız.
  • Turret Fusion Idle Clicker

    Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.