Idle Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu

Idle Knights, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çeken Idle Knights, becerilerinizi sınayarak ilerlediğiniz bir oyundur. Güçlü şövalyeler üreterek diğer oyuncularla kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda harika bir atmosfer yer alıyor. Gelişmiş kontrol mekanizmasıyla da dikkatimizi çeken oyunda yeteneklerinizi açığa çıkarıyorsunuz. Aynı zamanda çevrimdışıyken de kendinizi geliştirebileceğiniz oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Görsel açıdan bir hayli zengin içeriklerle donatılmış olan oyunda tam bir görsel şölen yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Idle Knights mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir. Farklı kombinasyonları da deneyebileceğiniz Idle Knights oyununu kaçırmayın.

Idle Knights oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken bir rol yapma oyunu

Idle Knights, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir mobil rol yapma oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Idle Knights, eşsiz bölümleri ve zorlu atmosferiyle dikkat çekiyor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda güçlü şövalyeler yetiştiriyor ve kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Gelişmiş kontrol mekanizmasıyla da dikkatimizi çeken oyunda yeteneklerinizi açığa çıkarıyorsunuz. Aynı zamanda çevrimdışıyken de kendinizi geliştirebileceğiniz oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Görsel açıdan bir hayli zengin içeriklerle donatılmış olan oyunda tam bir görsel şölen yer alıyor. Bu tarz oyunları seviyorsanız Idle Knights mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir.

Idle Knights oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Knights Chronicle

    Netmarble'ın yeni üç boyutlu (3D) mobil rpg oyunu
  • Seven Knights

    Seven Knights, yaratıklarla savaştığınız ücretsiz ve Türkçe rol yapma oyunu.
  • Portal Knights

    Dünyayı kötülükten kurtarabilecek tek kişisiniz.
  • Knights & Dungeons

    Kendi şövalyeniz ile bir maceraya başlayın.
  • Guardian Knights

    Takımını kur ve taktiksel RPG savaşları yapın.
  • Clash of Knights

    Ordunu oluştur ve Chronos'a karşı gel.
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.