Idle Planet Miner

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Farklı gezegenlerden değerli taşlar çıkarabileceğiniz eğlenceli bir maden bulma oyunudur.

Mobil oyunlar arasında simülasyon kategorisinde yer alan ve yüz binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Idle Planet Miner, gezegenler arası yolculuk yaparak çeşitli madenler toplayabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda, amaç çeşitli uzay araçları sayesinde farklı gezegenlere giderek madenler çıkarmaktır. Sizden istenilen madenlere ulaşarak seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Sıra dışı konusu ve tasarımı ile eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Uzay mekiğinizde bulunan uçakları gezegenlere göndererek değerli madenler toplayabilir ve seviye atladıkça uçaklarınızın kapasitesiniz artırabilirsiniz. Biriktirdiğiniz doğal taşlar ve elmaslar ile farklı gezegenleri keşfedebilirsiniz. Uzayda maden çıkarmak için işçiler çalıştırabilir ve çeşitli araçlar kullanabilirsiniz. Görevlerde sizden istenilen miktarda madene ulaşarak, seviyenizi yükseltebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve sorun yaşamadan oynayabileceğiniz Idle Planet Miner, gezegenler arası yolculuklar yaparak onlarca farklı madene ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan sürdürebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Planet Miner

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
148 MB DOSYA BOYUTU

Farklı gezegenlerden değerli taşlar çıkarabileceğiniz eğlenceli bir maden bulma oyunudur.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren ve tamamen ücretsiz olarak sunulan Idle Planet Miner, uzayda yolculuk yaparak farklı gezegenlerde maden aramaları yapabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Etkileyici görüntü grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir uzay gemisiyle gezegenler arası yolcuk yapmak ve çeşitli madenler çıkartarak görevleri tamamlamaktır. Sizden istenilen farklı madenleri toplamalı ve seviye atlayarak sonraki bölümleri aktifleştirmelisiniz. Farklı konusu ve sıra dışı tasarımı ile stres atabileceğiniz kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı gezegen ve çeşitli uzay araçları yer almaktadır. İşçiler ve farklı özellikleri olan maden araçları ile gezegenlerden değerli taşlar çıkartabilir ve yeni objelerin kilidini açabilirsiniz. Uzay mekiğinden göndereceğiniz uçaklara, çıkarttığınız madenleri yükleyebilir ve seviye atladıkça uçaklarınızın taşıma kapasitesini artırabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Idle Planet Miner, bağımlısı olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Oil idle Miner

    Petrol kralı olmaya çalışacağız.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • Idle Space Miner

    En değerli madenleri kazın ve maden imparatorluğu kurun.
  • Dig it! Idle Cat Miner Tycoon

    Daha fazla kazın ve yerin altından milyonlar kazanın.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Pet Idle

    Mobil cihazımızda sevimli hayvan besleyeceğiz.