Idle Prison Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.

Machbird Studios imzası ile geliştirilen ve oyunculara eğlenceli anlar sunan Idle Prison Tycoon ücretsiz olarak indirilmeye devam ediyor.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olan Idle Prison Tycoon günümüzde iki farklı mobil platformda oynanmaya devam ediyor. Oyunculara rengarenk bir atmosferde şehir kurma simülasyonu sunan yapımda oyuncular kendilerine verilen alanda şehirlerini kuracak ve geliştirmeye çalışacaklar.

Yer yer madencilikte yapacağımız oyunda kazandığımız altınlar ile şehrimizi geliştirecek ve daha modern bir görünüme kavuşturacağız.

Hem Android hem de İOS platformunda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Idle Prison Tycoon eğlenceli bir yapıya sahip. Oyun Google Play üzerinde 4.7 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Prison Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
200.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.

Android ve İOS platformunda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Idle Prison Tycoon tamamen ücretsiz mobil bir simülasyon oyunudur.

Google Play’de 4.7 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan yapımda oyuncular madenlerden çıkardıkları altınlar ile kendilerine verilen alanlarda şehirlerini inşa edecek ve geliştirmeye çalışacaklar. Hoş grafik açılarına sahip olan yapımda renkli çok sayıda içerikte karşımıza çıkacak.

Oyuncular diledikleri gibi şehirlerini yönetebilecek ve tasarlayabilecekler. Seviye sistemi ile oyuncular evlerden daha fazla gelir elde edebilecekler. Machbird Studio imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Idle Prison Tycoon ile iki farklı mobil platformda oldukça beğenildi. Tamamen ücretsiz olarak lansmana çıkan oyun, milyonlarca oyuncu tarafından tüm dünyada oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.
  • Idle Arms Dealer Tycoon

    Silah imparatoru olmaya çalışacağız.