Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game, onlarca farklı uzay gemisini geliştirerek para kazanabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli uzay araçları üretmek ve pazarlamaktır. Dev bir kule inşa ederek uzay gemilerini burada geliştirmeli ve satmalısınız. Oyunun bazı özellikleri online modda çalışır fakat çevrimdışı olsanız da uzay gemilerinin üretimi durmaz. Böylece oyunda aktif değilken de para kazanmaya devam edersiniz. Farklı tasarımı ve konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı özelliğe sahip uzay gemisini üretebilir ve satabilirsiniz. Çok katlı bir binada uzay araçlarınızı geliştirerek satışa hazır hale getirebilirsiniz. Kulenizi sürekli büyüterek kendi uzay yolunuzu inşa edebilir ve sizde uzaya yolculuk yapabilirsiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game, binlerce oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
104.6 MB DOSYA BOYUTU

Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyun dünyasında simülasyon kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game, çeşitli uzay gemileri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kolay kontrolü ve kaliteli grafikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, büyük bir üretim binası oluşturarak farklı uzay araçları geliştirmek ve bu araçları satarak para kazanmaktır. Oyun çevrimdışı olarak oynanmaktadır fakat bazı özelliklere ulaşmak için internet bağlantısına ihtiyacınız olabilir. Oyunda aktif olmasanız bile uzay gemileri gelişmeye devam eder. Böylece oyunu oynamadığınız zamanlarda dahi para kazanmaya devam edersiniz. İlginç konusu ve tasarımı ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı kapasiteye ve özelliğe sahip onlarca uzay aracı üretebilirsiniz. Üretim filonuzu sürekli büyüterek daha fazla para kazanabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni araçların kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken keyif verici bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Super Idle Cats-Farm Tycoon Game

    Kediler ile meyve bahçeleri inşa edebileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.