Idle Tap Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Hız yapmaya hazır olun

Idle Tap Racing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunudur.

Birbiriyle kıyasıya yarışan arabaları kontrol ettiğiniz bir oyun olan Idle Tap Racing, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli oyunlardan bir tanesi. İlgi çekici atmosferi ve sürükleyici etkisiyle de dikkat çeken oyunda stratejik hamleler yaparak ilerlemeniz gerekiyor. Renkli görselleri ve kaliteli grafikleriyle de hoş bir deneyim sunan Idle Tap Racing, bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin mutlaka denemesi gereken oyunlardan bir tanesi. Arabalara ilgisi olanların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Idle Tap Racing, sizleri bekliyor.

Idle Tap Racing oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Tap Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
281 MB DOSYA BOYUTU

Hız yaparak zaman geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Idle Tap Racing, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunudur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli mobil oyunlardan bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Idle Tap Racing, sizleri bekliyor. Oyunda birbirinden hızlı arabaları kontrol ediyorsunuz. Sürükleyici etkisi ve eşsiz atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Renkli görsellerin ve kaliteli grafiklerin yer aldığı oyunda tek yapmanız gereken arabaları kontrol etmek.

Bu tarz simülasyon oyunlarını oynamayı seviyorsanız ve arabalara da merakınız varsa mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. lgi çekici atmosferi ve sürükleyici etkisiyle de dikkat çeken oyunda stratejik hamleler yaparak ilerlemeniz gerekiyor. 

Idle Tap Racing oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Racing GO

    Farklı bir yarış atmosferi bizleri bekliyor.
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Cinema

    Keyifli bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Strongman

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Tap Tap Cars

    Tap Tap Cars mobil oyununda süratle hareket eden arabaların yolda çıkmaması için reflekslerinizi konuşturun.
  • Beach Buggy Racing APK

    Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.