Idle Tycoon: Space Company

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Uzay istasyonunuzu genişletin ve yeni bir dünyaya açılın.

Önde gelen bir anonim uzay ticaret şirketi olan Idle Space Company'yi yönetin. Roketinizi yükseltin, astronotları atayın, boş para kazanın ve zengin bir uzay kralı olun.

Bir uzay programı çalıştırın ve çeşitli tesisleri yönetin. Güneş sistemini, galaksimizi ve tüm evreni keşfedin, uzay istasyonları ve dünya dışı çıkışları çalıştırın ve genişletin. Astronotları, bilim adamlarını ve diğer uzay öncülerini işe alın ve eğitin. Yeni teknolojileri araştırın ve varlıklarınızı geliştirmek için bunları kullanın.

Yatırımcılarınız ve hissedarlarınız için boşta para kazanın. Artan gelirle başlamak için Wormholes (Solucandeliği) girin. Kaynakları yönetmek ve her zamankinden daha karmaşık roket gemi parçalarını inşa etmek yeni göreviniz olacak. Uzay kulenizin yöneticisi olun ve gelirinizi artırmak için daha büyük yükleri olan gemileri araştırarak, yönetim süreçlerinizi otomatikleştirin.

Ömer Dursun

Idle Tycoon: Space Company

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Uzay istasyonunuzu genişletin ve yeni bir dünyaya açılın.

Önde gelen bir anonim uzay ticaret şirketi olan Idle Space Company'yi yönetin. Roketinizi yükseltin, astronotları atayın, boş para kazanın ve zengin bir uzay kralı olun. Bir uzay programı çalıştırın ve çeşitli tesisleri yönetin.

Güneş sistemini, galaksimizi ve tüm evreni keşfedin, uzay istasyonları ve dünya dışı çıkışları çalıştırın ve genişletin. Astronotları, bilim adamlarını ve diğer uzay öncülerini işe alın ve eğitin. Yeni teknolojileri araştırın ve varlıklarınızı geliştirmek için bunları kullanın.

Artımlı kulenizin hangarlarını yükseltin ve gelirlerini artırın. Yeni uzay gemilerini araştırın ve onları ve ekiplerini yönetin. Para kazanmak için bir uzay gemisi filosunu ve hangarlarını yönetin.

Yatırımcılarınız ve hissedarlarınız için boşta para kazanın. Artan gelirle başlamak için Wormholes (Solucandeliği) girin.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Space Tycoon - Incremental Cash Game

    Farklı uzay araçlarını üretebileceğiniz ve pazarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Park Tycoon

    Dünyanın en eğlenceli oyun alanını oluşturun.
  • Idle Digging Tycoon

    Eski binaların altını arayın ve elmasların yeni sahibi olun.
  • Idle Fisher Tycoon

    Heyecan verici bir balıkçılık macerasına atılın.
  • Idle Gun Tycoon

    Farklı türde silahlar üretin ve pazara çıkarın.
  • Idle Port Tycoon

    Gemi seferleri düzenleyerek limanların kralı olun.
  • Dig it! Idle Cat Miner Tycoon

    Daha fazla kazın ve yerin altından milyonlar kazanın.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.