Ikar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz bir deneyim sunan labirent oyunu

Ikar, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümleri tamamlamanız gereken oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olan Ikar ile zorlu bir labirentin içerisinden çıkmanız gerekiyor. Çıkış kapısına ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda son derece dikkatli olmalı ve zorlu engellerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Eğer bu tarz bulmaca ve labirent oyunlarını seviyorsanız Ikar tam size göre diyebilirim. Telefonlarınızda mutlaka yer alması gereken oyunlardan bir tanesi olan Ikar ile eşsiz zorluktaki bölümleri de tamamlamalısınız. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda en kısa sürede tüm zorlukları aşmalısınız. Kaliteli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle Ikar sizleri bekliyor.

Ikar oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ikar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Ikar, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümleri tamamlamanız gereken oyunda çıkış kapısına ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Eşsiz deneyim sunan bir mobil labirent oyunu olan Ikar, zorlu bölümleri tamamlayıp çıkış noktasına ulaşmanız gereken bir oyundur. Elinizi çabuk tutarak bölümleri tamamlamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bu tarz bulmaca oyunlarını seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Kaliteli görselleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Ikar sizleri bekliyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız Ikar mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Sürükleyici atmosferiyle Ikar sizleri bekliyor.

Ikar oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • .Connect.

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Off the Hook!

    Sürükleyici bir Beceri Oyunu
  • Folding Blocks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • red

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balance of Country

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu