Incredipede

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME

Incredipede

Incredipede hem Android hem de iOS cihazlar için sunulan keyifli bir oyun. 8,03 TL gibi mobil oyun için ortalamanın biraz üzerinde bir fiyat etiketine sahip olsa da Incredipede talep ettiği ücreti sonuna kadar hak ediyor ve kullanıcılara daha önce çok az oyunda tecrübe ettikleri bir deneyimi sunuyor.

Oyunda toplamda 120 birbirinden farklı bölüm bulunuyor. Oyuna başladığınızda dikkatinizi ilk olarak grafikler çekecektir. Oyunda grafik disiplininde hiçbir eksiklik yok. Aslında genel anlamda bir değerlendirme yaparsak pek az mobil oyun Incredipede kadar kaliteli grafikler sunmakta.

Incredipede’deki asıl amacımız tuhaf biçimli bir yaratığı engebeli arazide kontrol etmek ve bölümü tamamlamaya çalışmak. Kontrol ettiğimiz bu yaratık dilediği zaman eklem yaratabiliyor. İstediği zaman bir maymun, at veya örümcek olabiliyor. Araziler değiştikçe bu yaratıklar arasında geçiş yapmalı ve o anki duruma en uygun hayvan şeklini seçmeliyiz. Bulmaca ve fizik tabanlı oyun atmosferini başarıyla birleştiren Incredipede’de kendi bölümünüzü yaratma şansına da sahipsiniz.

Emircan Erdoğan

Incredipede

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME
38.4 MB DOSYA BOYUTU

Incredipede iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesidir.

Incredipede muhtemelen iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en yaratıcı ve en keyifli oyunlardan bir tanesi. Oyunda dilediği zaman yeni kollar ve bacaklar çıkartabilen bir eklembacaklı yaratığı kontrol ediyoruz. Fizik tabanlı bu oyundaki amacımız farklı mekanlarda ilerlemek ve karakterimizi iyi bir şekilde yöneterek bölümleri tamamlamak.

Oyunun asıl çarpıcı noktası ise grafikleri. Bu tarz bir grafik kalitesi sunan mobil oyun sayısı, inanın ki bir elin parmaklarını geçmez. Artwork’ler belli ki yetenekli ve bu iş üzerinde yoğunlaşmış sanatçılar tarafından yapılmış. Kaliteli grafiklerle birleştirilen kaliteli fizik motoru oyun rahatlıkla en iyiler arasına sokmaya yetiyor.

Incredipede’de topla 120 bölüm bulunmakta ve bu bölümler hepsi farklı tasarımlara sahip. Dolayısıyla karakteri yönetirken bölümlerdeki zemin karakteristiğini iyi bir şekilde gözlemlemek gerekiyor. Bu bölümler size yetersiz gelirse bölüm oluşturma kısmından kendinize göre yeni bölümler yaratabilirsiniz.

Kısaca Incredipede 8.49 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olsa da istediği ücreti tamamen hak eden dopdolu bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu