Infinite Stairs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Infinite Stairs, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Infinite Stairs, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, eğlenceli ve retro atmosferiyle öne çıkan bir beceri oyunu.

Her ne kadar beceri oyunu olarak nitelendirsek de bu oyunda yoğun miktarda aksiyon öğeleri de mevcut. Bu tarz bir kombinasyon, oyunun çok daha heyecanlı ve zengin olmasını sağlıyor.

Oyunun mantığı basit birkaç kural üzerine kurulu olsa da oynanış olarak epey gergin bir tarza sahip. Amacımız merdivenleri çıkmak ve bu esnada hiçbir hata yapmamak. Çok hızlı olmamız gerektiği ve merdivenler aninden terse döndüğü için bunu gerçekleştirmek pek de kolay olmuyor. Ekrandaki tırmanma ve dönme butonlarına basarak karakterimizi kontrol edebilme şansına sahibiz.

Infinite Stairs'ta birbirindne ilginç tasarımlara sahip karakterler mevcut. Pikselleştirilmiş grafiklerin ve chiptune ses efektlerinin de oyuna çekici bir hava kattığını unutmadan belirtelim.

Eğer el becerilerinize güveniyorsanız ve nostaljik bir oyun arıyorsanız Infinite Stairs sizi uzun bir süre boyunca ekranda tutacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stairs

    Topu dikenlerle dolu platformda zıplatmalısınız.
  • Infinite Golf

    Infinite Golf, Android platformunda oynanabilen bir tür golf oyunudur.
  • Ninja GO: Infinite Jump

    Ninja GO: Infinite Jump, ninjanın kontrolünü sağlayarak katlar arasında zıplayarak ilerleyeceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Infinite Giraffe

    Infinite Giraffe, çılgın bir zürafayı ve onun sınırsız uzayabilen boynunu yönettiğimiz oldukça tuhaf bir oyun. Oyunda zürafanın kafası yükseldikçe yukarıdan gelen engelleri atlatmaya ve ölmemeye çalışıyoruz.
  • Tegre - Infinite Circle Loop

    Eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Turning Infinite

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • NBA Infinite APK

    Resmi NBA lisansına sahip olan NBA Infinite APK'da, çeşitli modları oynayabilir ve heyecan verici basketbol deneyimini Android cihazlarınızda yaşayabilirsiniz.
  • Infinite Monsters

    Infinite Monsters ücretsiz bir aksiyon oyunudur.