İngilizce Biliyorum

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,282 TOPLAM İNDİRME
0.82 MB DOSYA BOYUTU

İngilizce Biliyorum uygulamasını kullanarak Android telefonunuza sadece konuşabilir ve kelimelerinizin İngilizce'ye çevrildiğini görebilirsiniz.

İngilizce Biliyorum uygulaması Android akıllı telefonlar için hazırlanmış ve varolan sözlük uygulamalarına güzel bir alternatif haline gelmiş durumda.

Sesli veya yazılı olarak yaptığınız kelime ile cümle girişleri uygulama tarafından kolayca İngilizce’ye çevrilebiliyor. Arayüz sade ve anlaşılır şekilde düzenlendiğinden dolayı uygulamayı kullanırken herhangi bir zorlukla karşılaşacağınızı sanmıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • Günlük İngilizce

    Günlük İngilizce, Android cihazlarınız üzerinde günlük 10 - 15 dakikalık çalışmalar yaparak İngilizce öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.
  • İngilizce Öğreniyorum

    İngilizce Öğreniyorum, Android telefon ve tabletleri üzerinde İngilizce çalışmak ve pratik yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen yararlı bir eğitim uygulaması.
  • İngilizce Türkçe Hikayeler

    İngilizce Türkçe Hikayeler, Android cihazınız üzerinde İngilizce ve Türkçe hikayeler okumanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.
  • Pratik İngilizce Öğren

    Android için hazırlanmış bu İngilizce eğitim uygulaması ile her seviyeden der materyaline ücretsiz erişin.
  • Learn English for Beginners

    Learn English for Beginners, İngilizce öğrenmek isteyen fakat alt yapısı olmayan Android kullanıcılarına özel geliştirilen İngilizce eğitim ve pratik uygulaması.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.
  • Pratik İngilizce Cümleler

    Pratik İngilizce Cümleler uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden İngilizce’deki eksikliklerinizi giderebilirsiniz.