Insomnia 7

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Serinin yeni oyununda akıl hastanesinden kaçıyoruz.

Insomnia 7, mobil platformda seriye dönüşen ender korku oyunlarından biri. Grafikleri iyileştirilen, korku seviyesi artırılan yeni oyunda akıl hastanesinden kaçmaya çalışıyoruz. Ürkütücü bu yerde her köşe başını arayarak işimize yarayabilecek objeler bulmaya çalışıyor, bulduklarımızı akıllıca birleştirerek işe yarar hale getirip çıkışa doğru ilerliyoruz.

Kasvetli, iç karartıcı atmosferiyle serinin diğer oyunlarından çok daha farklı bir oynanış sunan Insomnia 7’de hastane koridorlarında yürürken garip sesler kucağımıza çalıyor, nefesimizi kesecek şeylerle yüz yüze geliyoruz. Bir zamanlar yüzlerce akıl hastasının yattığı bu hastaneden bir an önce çıkmak için çaba sarf ediyoruz. Aklımızı tamamen kaçırmadan bu yeri terk etmeliyiz.

Korkuyu iliklerinizde hissetmeniz için birkaç öneride bulunacağım. Birincisi; oyunu yalnız başınıza ve karanlık bir odada oynayın. İkincisi; kulaklıklarınızı takın ve sesi kökleyin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Entity: A Horror Escape

    Oynarken geren sürükleyici bir kaçış oyunu
  • School Alone

    Perili okuldan kaçın.
  • Insomnia 6

    Palyaço ile asla yüz yüze gelmeyin!
  • Evil Nun 2 APK

    Evil Nun 2 APK Android korku oyununda korkutucu rahibe ve yaratıklarla dolu bir okuldan kaçmaya çalışıyorsunuz. Evil Nun APK en iyi korku oyunları arasında.
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!
  • Evil Nun APK

    Evil Nun APK Android korku oyunları arasında. Korku oyununda rahibeye yakalanmadan okuldan kaçmanız gerekiyor. Bulmacalar kaderinizi belirliyor.
  • Korku Hastanesi 3

    Korku Hastanesi 3 Android İndir: Korku Hastanesi 3: Ölü Yol mobildeki en iyi korku oyunu!
  • Alien: Blackout

    Alien (Yaratık) filmi mobil oyunu Alien: Blackout'da korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz.