Instashare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,905 TOPLAM İNDİRME
15.6 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızdan arkadaşlarınızın cihazlarına dosya göndermek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Instashare uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım uygulaması ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Adından da anlayabileceğiniz gibi anında elinizdeki dosyaları diğer cihazlar ile paylaşmanıza imkan tanıyan Instashare, herhangi bir teknik bilgi sahibi olmadan hemen paylaşım yapmanızı sağlayabiliyor. Böylece bağlantı kurmaya çalışmak ve iOS'un ayarları arasında kaybolma derdinden kurtulabiliyor ve arkadaşlarınıza dosyalarınızı hemen gönderebiliyorsunuz.

Herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayan uygulama cihazınızın yakınındaki diğer iOS cihazlarına kablosuz bağlantı yahut Bluetooth üzerinden bağlanmanıza izin veriyor. Cihazları eşleştirme ya da bağlantıyı kurmaya uğraşma gibi sorunlar da yine uygulamada yer almıyor. Direkt olarak uygulamayı açtıktan sonra hemen dosya göndermeye başlayabilirsiniz.

Herhangi bir dosya tipi kısıtlaması da olmayan Instashare sayesinde mp3 dosyalarından tutun da resim ve pdf dosyalarına kadar aklınıza gelebilecek her tipte dosyayı gönderebilirsiniz. Uygulamanın Mac sürümünü de yüklerseniz Mac bilgisayarlara da dosyalarınızı gönderebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Instashare

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
298 TOPLAM İNDİRME
4.53 MB DOSYA BOYUTU

Mac ve iOS cihazlarınız arasında dosya transferi yapmanızı sağlayan bir program.

Instashare isimli bu program ile Mac ve iOS cihazlarınız arasında dosya transferi yapabilime imkanına sahip oluyorsunuz. Sürükle-bırak mantığıyla çalışan program kolay kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Instashare'i kullanabilmek için öncelikle iPad ve iPhone cihazlarınıza programın kurulum işlemini yapmanız gerekiyor. Daha sonra ise, uygulama diğer cihazı otomatik olarak algılıyor ve pop-up pencere açarak dosya aktarma işleminizin ilk adımını atmış oluyor. Bu işlemde sonra size sadece aktarmak istediğiniz dosyaları seçerek sürüklemek kalıyor.

Her formattaki dosyayı kolaylıkla aktarmanıza olanak tanıyan Instashare, hiçbir kayıt işlemine ihtiyaç duymuyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Droplr

    Droplr sayesinde farklı platformlar arasında dosya aktarım işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft'un popüler dosya depolama servisi SkyDrive'ın iOS için güncellenen yeni versiyonudur.
  • Copy

    Copy, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz güvenilir ve gelişmiş özelliklere sahip bir bulut depolama servisidir.
  • AnyTrans

    iPhone'dan bilgisayara müzik atmak, dosya paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
  • LightPDF

    PDF dosya düzenleme ve dönüştürme uygulaması olan LightPDF'in iOS sürümünü kolaylıkla kullanabilirsiniz.
  • TicToc

    TicToc, iPhone ve iPad'lerinizi kulanarak arkadaşlarınız ile ücretsiz mesajlaşma, arama ve dosya paylaşımı yapabileceğiniz güzel bir iOS iletişim uygulamasıdır.
  • UPDF

    UPDF programının OCR özelliği ile iOS cihazlara gelmektedir. Bu sayede birçok taranan PDF dosyasını anında görüntüleyebilir ve işleyebilirsiniz.
  • Video Downloader

    Video Downloader, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde video izlemek, indirmek ve koleksiyon oluşturmak için etkili çalışan bir uygulama arıyorsanız indirmeniz gereken iOS uygulamasıdır.