Interlocked

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bulmacalardan hoşlanıyorsanız ve 3 boyutlu nesneleri ayrıştırmanın akıllı yöntemleri ilginizi çekiyorsa bu oyunu mutlaka deneyin.

Küp desenli bulmacaları 3 boyutlu bir perspektif üzerinden çözmeniz gereken bir bulmaca oyunu olan Interlocked, web ve mobil oyun sektöründe adı sağlam olan Armor Games'in bir ürünü. Android cihazlarınız için hazırlanmış bu oyun tüm perspektiflerden yararlanıp ekranın ortasında duran akıl oyununu çözmenizi gerektiriyor. Bunun için neseneyi her yönden incelemeniz gerekecektir.

Oyuncakçı veya hediyelik eşya dükkanlarında yetişkinlere yönelik kilit bulmaca serileriyle karşılaşmışsınız diye tahmin ediyoruz. Bu ürünlerin her biri farklı zorluk seviyeleriyle paketin içinde yer alanları bir araya getirmenizi veya ayırmanızı bir bulmaca olarak sunuyor. Bu ürünleri tane tane satın almaya kalktığınızda bir servet harcamak zorunda kalabileceğiniz için Android telefon ve tablet için sunulmuş olan bu oyun makul bir başlangıç olacaktır.

Müzikleriyle ve tasarımlarıyla huzuru getiren ve sükunet içerisinde düşünüp bulmaca çözmenize yardımcı olan oyun atmosferi başarılı bir şekilde ayarlanmış. Android için ücretsiz olan bu oyun iOS kullanıcılarına paralı olarak sunuluyor. Bu durumda bir Android kullanıcısı olarak bu avantajı kaçırmamanızı önerebilirim.

Alper Çetiner

Interlocked

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
20.2 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu bulmacalardan hoşlanıyorsanız ve 3 boyutlu nesneleri ayrıştırmanın akıllı yöntemleri ilginizi çekiyorsa bu oyunu mutlaka deneyin.

Küp desenli 3 boyutlu şekillerle bezeli bir bulmaca oyunu arıyorsanız Interlocked isimli bu örnek Armor Games tarafından hazırlanan başarılı bir oyun. iOS cihazlarınıza çıkan bu oyunda her bölüm farklı olmak üzere, karşınıza farklı karmaşık nesiller geliyor ve bulmacayı çözbilmek için 3 boyutlu perspektifin tamamından yararlanmanız gerekiyor.

Oyuncak ve hediyeli eşya mağazalarında yetişkinler için hazırlanmış bulmaca oyunlarını bilir misiniz? Hani şu bir araya gelmeyen veya ayrılmayan zorlu bulmacalarla hazırlanmış olan neslerden bahsediyoruz. Interlocked bu oyun türünü dijital platforma taşıyan bir örnek. Normalde her bir örnek için dünyanın parasını ödemek zorunda kaldığınız hesaplanırsa uygun bir satış fiyatına bu uygulamayı kullanmak daha mantıklı bir çözüm olarak gözükecektir.

Sakin müzikler ve yumuşak tasarımlar bulmaca çözmek için gerek duyduğunuz huzurlu ortamı size sağlarken evrensel bir uygulama olan bu oyun iPhone ve iPad üzerinden retina ekranını destekleyen ve oyun deneyimini her iki platformda da başarılı olarak aktarılan Interlocked ücretsiz bir oyun değil, ancak iyi bir vakit için harcayacağınız miktar da oldukça düşük.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada