Inventioneers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Inventioneers fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere kaliteli bir deneyim sunuyor.

Inventioneers hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabielceğiniz mükemmel bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur. Eğer bulmaca oyunlarından ve fizik tabanlı oyunlardan hoşlanıyorsanız Inventioneers’ı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum çünkü oyun gerçekten mükemmel bir kombinasyon sunuyor.

Oyun farklı kısımlardan ve bu kısımlara bölüştürülmüş bölümlerden oluşuyor. İlk kısımda toplamda 14 farklı buluş mevcut. Bu buluşlardan faydalanarak problemleri çözmeye çalışıyoruz ve performansımıza göre üç yıldız üzerinden puanlandırılıyoruz. Fizik tabanlı bir oyun olduğu için etki-tepki bileşenleri oyun üzerinde direkt etkiye sahip. Bunları hesaba katarak hamle yapmamız gerekmekte.

Grafik olarak tatmin edici seviyelerde yer alan oyunda kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekranın alt kısmında bulunan objeleri ve karakterleri sürükleyerek ekrana alabiliyoruz ve dilediğimiz yerde bırakabiliyoruz. Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Inventioneers’ı kaliteli bir bulmaca oyunu arayan herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Inventioneers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
65.2 MB DOSYA BOYUTU

Inventioneers iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz fizik tabanlı bir bulmaca oyunudur.

Inventioneers örneğine az rastlanır türden bir deneyim sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda akılcı bir şekilde tasarlanmış bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Oyunda birbirinden yaratıcı ve tuhaf araç gereçlere sahip karakterler mevcut. Bu karakterleri kullanarak problemleri çözmeye ve bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Inventioneers’ta da bölümler üç yıldız üzerinden hesaplanıyor. Bölümleri başarılı bir şekilde tamamlayabilmek için fizik kurallarını asla aklımızdan çıkartmamamız gerekiyor. Nesnelerin düşebileceği yerleri, açıları ve etki-tepki gibi bileşenleri hesaba katarak hareket etmeliyiz.

Oyunun ilk bölümünde tam tamına 14 farklı buluş mevcut. Bu buluşlar diğer bölümlerde değişiyor ve sayısal olarak artıyor. Oyunda toplamda 5 kısım ve bu kısımlara serpiştirilmiş onlarca bölüm bulunuyor.

Genel olarak Inventioneers başarılı bir atmosfer sunuyor. Uzun süre oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Inventioneers’ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu