Iron Maiden: Legacy of the Beast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Iron Maiden: Legacy of the Beast, heavy metal grubu Iron Maiden'ın Android cihazlarda oynanabilir resmi oyunu.

Iron Maiden: Legacy of the Beast, ünlü heavy metal grubu Iron Maiden’ın resmi mobil oyunu olarak Android platformunda indirilebilir durumda. Ücretsiz olarak açılan oyunda grubun – hemen her albüm kapağında gördüğümüz – maskotu Eddie’nin yerine geçip savaşıyoruz.

Iron Maiden’ın birçok albümünün kapağını süsleyen maskotu Eddie, oyunda da farklı şekil ve formlarda karşımıza çıkıyor. Popüler grubun müzik ve görüntülerinden esinlenerek tasarlanan kötülüğün hakim olduğu dünyalarda Wickerman, Horus ve Axis General gibi birçok kötü nam salmış düşmanlarla savaştığımız oyunda amacımız Eddie’nin ruhunun parçalanış kalıntılarını bir araya getirerek evreni kurtarmak.

Kölelerin ruhlarını alarak ilerlediğimiz oyunda Warrior (Savaşçı), Magus (Büyücü), Sentinel (Koruyucu), Gunner (Nişancı) ve Assassin (Suikastçı) olmak üzere seçilebilir 5 sınıf yer alıyor. Bu sınıflara dahil onlarca karakter mevcut ve savaşları kazandıkça yetenekleri güçleniyor. Savaş demişken karşımıza çıkan yaratıkları tek hamlede ödüremiyoruz. Hareketimizi yaptıktan sonra karşı hamleyi bekliyoruz. Farklı stratejiler geliştirerek ilerleyebildiğimiz bir sıra tabanlı oyun.

Erkan Calp

Iron Maiden: Legacy of the Beast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Iron Maiden: Legacy of the Beast, İngiliz heavy metal grubunun iOS platformuna çıkan resmi mobil oyunu.

Iron Maiden: Legacy of the Beast, İngiliz heavy metal grubu Iron Maiden’ın mobil platforma çıkmış resmi oyunu ve iOS cihazlarda da ücretsiz indirilmeye sunulmasıyla hayranlarını sevindiriyor. Popüler grubun albüm kapaklarını süsleyen, farklı formlarda karşımıza çıkan maskotu Eddie’nin yerine geçerek evreni kurtarmak adına ruhumuzun paramparça kalıntılarını bir araya toplamaya çalıştığımız oyunda farklı stratejiler uygulayarak karşımıza çıkan yaratıkların ruhlarını alarak güç topluyoruz.

Iron Maiden’ın yayınlanmayan ve oyun için özel olarak hazırlanmış müzikleri eşliğinde kötülüğün hakim olduğu grubun havasını yansıtan şaşırtıcı dünyalarda kölelerin ruhlarını alarak ilerlediğimiz oyunda savaşçı, suikastçı, büyücü dahil 5 sınıf yer alıyor. Farklı şekillerde karşımıza çıkan Eddie ile aldığımız her savaş sonrasında daha da güçleniyoruz, yeteneklerimiz gelişiyor.

Sıra tabanlı oynanışın hakim olduğu oyunda gerek mekanlar gerek karakterler gerekse de sesler grubun ruhunu yansıtacak şekilde harika hazırlanmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • The Legacy: The Tree of Might

    Gizemli bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Legacy of Destiny

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • The Legacy: Forgotten Gates

    Diana’nın evin yolunu bulmasına yardımcı olacağız.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Amaranthine Voyage: Legacy of the Guardians

    Büyüleyici bir ülkede macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Iron Knights

    Iron Knights zengin bir içeriği oyunculara sunuyor