Itror

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Itror oyununda tek amacınız var: Size sunulan kartların hangi sırada olduklarını tahmin etmek!

Itror oyunu, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde hem eğlenceli vakit geçirmek hem de hafızanızı geliştirebilmek için hazırlanmış ücretsiz bir resimli kart sırası tahmin etme oyunu diyebilirim. Oldukça sevimli grafiklere ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan oyun, dostlarınıza karşı kendi zihninizi yarıştırmanıza da yardımcı oluyor.

Oyunda her bir turda bir kart sahneye çıkıyor ve turlar devam ettikçe bu kartların adedi giderek artıyor. Bu turlarda yapmanız gereken şey ise kartların önceki turlarda hangi sırayla sahneye geldiğini hatırlamak ve üzerlerine tıklamak. İlk etapta zorluk çekmek imkansız ancak ilerleyen turlarda onlarca kartla karşılaşmak hafızanızı oldukça zorlayacak!

Yiğit Ekim Demir

Itror

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Itror ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan hafızanızın ne kadar güçlü olduğunu eğlenceli bir şekilde test edebiliyorsunuz.

Itror oyunu, iPhone ve iPad kullanıcılarının hem eğlenceli vakit geçirmek hem de kendi hafızalarının en kadar güçlü olduğunu test edebilmek için kullanabilecekleri ücretsiz oyunlar arasında yer alıyor. Kart ve resim tahmin etme oyunlarını sevenlerin ise kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gerekiyor.

Oyun tur bazlı olarak çalışıyor ve her turda karşınıza çıkan kartların hangi sırayla ortaya çıktıklarını bilmeniz gerekiyor. İlk bir kaç turda önceki turlarda denk gelen kartları tahmin etmek oldukça kolay ancak özellikle on taneden fazla kart tahmini yapmanız gerektiğinde oyunun gerçekten mücadele gerektiren kısmına geldiğinizi söylemek mümkün. Dostlarınızla kimin zihninin daha güçlü olduğunu mukayese etmek istiyorsanız denemeden geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.