İzmir Mekan Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

İzmir mekan arama, etkinlik takibi için en iyi mobil uygulama.

İzmir Mekan Rehberi, sürekli yeni yerler keşfetmek isteyen, etkinliklerde vakit geçirmeye seven kişiler arasındaysanız kesinlikle Android telefonunuzda olması gereken bir uygulama.

Sadece İzmirlilerin değil, İzmir’e ilk kez gelecek kişilerin de faydalanabileceği harika bir uygulama İzmir Mekan Rehberi. İzmir’in tüm gidilecek; yemek yiyip eğlenilecek yerleri hakkında bilgi almak dışında rezervasyon yaptırabildiğiniz, şehirde düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz bir rehber uygulamadan bahsediyorum.

Öne çıkan, gözde mekanları ayrı olarak listeleyen uygulama, mekanlara ilişkin detaylı filtreleme sunuyor. Ailenizle, sevgilinizle, dostlarınızla gideceğiniz mekana ilişkin derin arama yapabiliyorsunuz. Alkol, internet, otopark, mama sandalyesi, çocuk menüsü, diyet menü, vale, sigara içilebilir alan, engelli girişi ve daha saymakla bitmeyecek hizmetler arasından size uygun olanı/onları seçip tam da aradığınız mekandan rezervasyonunuzu yaptırabiliyorsunuz. Mekana gidip gitmemekte kararsız olduğunuzda yorumlar bölümüne bakmanızı tavsiye ederim. Mekandan bahsetmişken İzmir’in gözde mekanlarında gerçekleşen etkinliklerden haberdar ediliyorsunuz.

Erkan Calp

İzmir Mekan Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
27.3 MB DOSYA BOYUTU

İzmir mekan arama, etkinlik takip için en iyi uygulama

İzmir Mekan Rehberi, yeni mekanlar keşfetmek isteyen, etkinlikleri takip eden İzmirlilerin yanı sıra İzmir’e ilk kez gelecek kişilere yardımcı olan rehber uygulama. Kullanımı kolay, kullanıcı dostu arayüz üzerinden kriterlerinize uygun mekana hızlıca ulaşıp rezervasyonunuzu yaptırmak dışında İzmir’in gözde mekanlarında düzenlenen etkinlikleri takip edebildiğiniz eşsiz bir mobil uygulama.

iOS tarafında da ücretsiz olan, iPhone ve iPad’de kullanılabilir şehir rehber uygulamalarından İzmir Mekan Rehberi, mekan ve etkinlikleri te bir platformda topluyor. Ailenizle, sevgilinizle, arkadaşlarınızla planlama yapmadan bu uygulamaya bakmanızı tavsiye ederim. Yeme-içme, eğlence mekanlarına ilişkin geniş filtreleme sunuyor. Mekanda internet var mı, otopark var mı, çocuğunuz için mama sandalyesi bulunur mu, çocuk menüsü var mı, diyet menüsü çıkıyor mu, vale hizmeti var mı, sigara içilebilir alana sahip mi gibi pek çok hizmeti filtreden geçirerek sevdiklerinizle tam da istediğiniz, aradığınız mekana gidiyorsunuz. Gitmeyi planladığınız mekana daha önce gitmiş kişilerin yorumları karşınıza çıkıyor. Yol tarifi de alabiliyorsunuz.

İzmir’in güzel mekanlarındaki fırsatları da karşınıza çıkaran İzmir Mekan Rehberi uygulaması, sadece mekan arama için kullanılabilecek bir uygulama değil. Şehrin gözde mekanlarında düzenlenen etkinliklerden de haberdar ediyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Visit İzmir

    Visit İzmir, İzmir'e dair tüm güncel bilgilerin yer aldığı şehir rehberi uygulaması.
  • İzmir Mobil Kent Rehberi

    İzmir Mobil Kent Rehberi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • İzmir Tarih

    İzmir'in Tarihi Kent Merkezi'ni keşfedin.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.
  • İzmir Ulaşım Rehberi

    İzmir şehrinde ulaşım için kullanılan otobüs, metro, vapur, izban saatlerini görüntüleyebileceğiniz ve en yakın durağı bulabileceğiniz kullanışlı bir mobil uygulama.
  • İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi

    İzmir Gelişmiş Ulaşım Sistemi, İzmir'li kullanıcıların ve İzmir'e iş veya tatil amaçlı gelen kullanıcıların şehir içi ulaşımlarını rahat rahat yapabilmelerini sağlayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.