Jack The Miner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Jack The Miner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunudur.

Jack The Miner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir madencilik oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda yabancı bir gezegeni keşfetmeye çalışıyorsunuz.

Yabancı bir gezegeni keşfetmeye çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkan Jack The Miner, farklı kurgusu ve kolay oynanışı ile dikkat çekiyor. Oyunda insanlar tarafından gönderilen bir yer altı robotunu kontrol ediyor ve birbirinden zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda cevherleri bulmaya ve robotu daima çalışır halde tutmaya çalışıyorsunuz. Robotun her türlü bakımını, onarımını üstleniyor ve patlamalar gerçekleştirebiliyorsunuz. Kıymetli cevherleri bularak paranızı yükseltebiliyor ve daha gelişmiş sistemlerin kilitlerini açabiliyorsunuz.

Birbirinden zorlu 50 göreve ve cevhere sahip olan oyunda işiniz oldukça zor ancak bir o kadar da eğlenceli. Bu nedenle oyundan sıkılmıyor ve aksine bağımlılık yapıyorsunuz. Rotanızı belirlemeli ve paranızı yükseltmelisiniz. Jack The Miner oyunu sizleri bekliyor.

Jack The Miner oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Jack The Miner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Jack The Miner, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunudur.

Jack The Miner, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir madencilik simülasyonudur. Oyunda değerli cevherleri keşfetmeye çalışıyorsunuz.

Mobil telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir keşif oyunu olarak karşımıza çıkan Jack The Miner, yabancı gezegende geçen bir oyundur. Oyunda insanlar tarafından yabancı bir gezegene gönderilen robotu kontrol ediyor ve değerli cevherleri bulmaya çalışıyorsunuz. Oyunda kullandığınız robotun bakımlarınız ve onarımlarını yapmalı ve daima çalışır halde tutmalısınız. Değerli cevherleri bularak para kazanabiliyor ve daha gelişmiş sistemleri de kullanabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve patlamalar yaparak cevherleri ortaya çıkarmalısınız.

Zorlu görevlere ve bölümlere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. 2 boyutlu bir şekilde karşımıza çıkan oyunda kullanılan güzel görseller ve etkileyici sesler de oyunun daha etkileyici olmasını sağlamış durumda. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Jack The Miner'i sakın kaçırmayın.

Jack The Miner oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Space Miner

    En değerli madenleri kazın ve maden imparatorluğu kurun.
  • Dig it! Idle Cat Miner Tycoon

    Daha fazla kazın ve yerin altından milyonlar kazanın.
  • Oil idle Miner

    Petrol kralı olmaya çalışacağız.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.
  • SCV Miner

    Uzayda maden çalışmaları yaparak para kazanabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Idle Planet Miner

    Farklı gezegenlerden değerli taşlar çıkarabileceğiniz eğlenceli bir maden bulma oyunudur.
  • Jewel Miner

    Jewel Miner'da aynı renkli taşları eşleştirip bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.