Jazz Smash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Jazz Smash, beyzbol sopasıyla uçan nesneleri vurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.

Jazz Smash, reflekslerinizi test edebileceğiniz eğlenceli, ufak boyutlu bir oyun arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. Android telefonunuzda açıp dilediğiniz zaman bırakabileceğiniz türde, tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun.

Beyzbol sopanızla havada uçuşan her şeye sert şekilde vurarak ilerlediğiniz oyunda dinlenme lüksünüz yok. Uçan nesneyi ıskalarsanız ikinci bir şans verilmiyor, sil baştan başlıyorsunuz. Nesne demişken oyunda farklı noktalardan son hız gelen nesneler arasında yok yok. Vazo, kalp, top, bal kabağı, çaydanlık, iskelet kafası… Parçalarına ayırmanız gereken onlarca obje. Oyunun zor tarafı; bunu yapmanızın bir sonu yok. Arka planda çalan müziğin ritmini bozmamak için sürekli sopanızı sallamak zorundasınız. Ne kadar seri olursanız o kadar kısa sürede seviye atlıyor, yeni öğelerin kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

Jazz Smash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Jazz Smash, beyzbol sopasıyla uçan nesneleri vurduğunuz ücretsiz iPhone ve iPad oyunu.

Jazz Smash, boş zamanlarda oynamak için son derece ideal bir mobil oyun. Reflekslere dayalı olan iOS oyununda beyzbol sopanızla uçuşan nesneleri vurmaya çalışıyorsunuz. Bitmek bilmeyen farklı objeleri vururken müziğin ritmini aksatmamanız gerekiyor.

Müzik oyunlarını seviyor, reflekslerinizi test edebileceğiniz ufak boyutlu, ücretsiz bir oyun arıyorsanız hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan Jazz Smash’i indirip oynamanızı isterim. Oyunda sonsuz oynanış hakim. Durmadan sağdan soldan uçarak gelen objeleri (oyuncaklar, toplar, vazolar, bal kabakları, iskelet kafaları vs.) beyzbol sopanızla parçalarına ayırıyorsunuz. Iskaladığınız anda oyun bitiyor. Objeler arasında vurmamanız gereken objeler yok; dolayısıyla seriye bağlayıp puanınızı katlayabilirsiniz. Puanlarınızı yeni hedef nesne ve sopaların kilidini açmak için kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Smash

    Totem Smash, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Smash Time

    Smash Time, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir fantastik beceri oyunu.
  • Drag Tag Smash

    Drag Tag Smash, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dolu bir beceri oyunu.
  • Yumby Smash

    Yumby Smash, beceri oyunu türüne ait son başarılı örnek olarak Google Play’de yerini alan bir PlayGearz yapımı oyun.
  • Brick Smash

    Brick Smash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir blok kırmı oyunudur.
  • Fruit Smash

    Fruit Smash, kaynağını Fruit Ninja'dan alan, keyifli bir meyve kesme oyunu.
  • Roller Smash

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Smash Hit APK

    Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.