Jelly Copter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Jelly Copter, olabildiğince ileri gidip yüksek puanlara ulaşmanız gereken bir beceri oyunudur. Eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda bir helikopteri kontrol ediyor ve engellerin üstesinden gelerek havada kalmaya çalışıyorsunuz. Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda renkli grafikler ve sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Jelly Copter, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Birbirinden zorlu engellerin de üstesinden gelmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor.

Birbirinden hoş görünümlere sahip karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Reflekslerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda eğlenceli zamanlar da geçirebiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken en uygun zamanda ekrana dokunmak ve helikopteri uçurmak. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bu oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaiarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalıştığınız oyundan fazlasıyla keyif alabileceğinizi söyleyebilirim. Jelly Copter oyununu sakın kaçırmayın.

Jelly Copter oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Jelly Copter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
146 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Jelly Copter, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur. Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir oyun olan Jelly Copter ile en fazla sürede havada kalmaya çalışıyor ve aynı zamanda da arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Renkli ve hoş grafikleri, keyifli animasyonlarıyla dikkat çeken oyunda zorlu engellerin üstesinden gelmeli ve altınları da toplamalısınız. En fazla sürede havada kalmak için mücadele verdiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden zorlu seviyeleri tamamlamanız gereken Jelly Copter, aynı zamanda çocukların da beğenerek oynayabileceği türden bir oyundur.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Hoş grafikleriyle de sizi ekrana kitleyebilecek türden bir oyun olan Jelly Copter'de yapacaklarınız oldukça basit. En uygun zamanda ekrana dokunmanız gereken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Reflekslerinizi sonuna kadar kullanmanız gereken oyunda eğlenceli zamanlar da geçirebiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaiarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalıştığınız oyundan fazlasıyla keyif alabileceğinizi söyleyebilirim. Jelly Copter oyununu sakın kaçırmayın.

Jelly Copter oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jelly Merger

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jelly Shift

    Jöleyi kaygan zeminden düşürmeyin.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Bubblegum Hero

    Sakız şişirme yarışına giriyoruz.
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.