Jelly Zoo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Jelly Zoo, bulmaca ve eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin kısa sürede favorisi olacak bir yapım.

Jelly Zoo, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde keyifle oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulmasına rağmen pek çok ücretli rakibinde göremediğimiz kaliteyi sunmayı başaran Jelly Zoo'daki temel amacımız aynı renkli jöleleri birleştirmek ve bölümleri bu şekilde tamamlamak.

Bu mücadelemiz esnasında bizlere sevimli hayvanlar eşlik ediyor. Jölelerin tepesinde mahsur kalmış olan bu sevimli yaratıkları kurtarmak için çok hızlı bir şekilde jöleleri eritmemiz gerekiyor. İlk birkaç bölm kolay olsa da zorluk seviyesi kademeli olarak artık gösteriyor.

Neyse ki bölümler zorlaşsa dahi güçlendirici ve bonuslar sayesinde jöleleri topluca eritme şansına sahip oluyoruz. Kontroller son derece basit ve her oyunseverin kolayca kullanabileceği türden. Parmağımızı eşleştirmek istediğimiz jölelerin üzerinde gezdirmemiz yetiyor.

Oyunun en dikkat çeken yönleri arasında grafikleri geliyor. Son derece canlı görünen ve özenle hazırlanmış olan bu grafikler oyunun kalite seviyesini yükseltiyor. Eşleştirmeler esnasında ortaya çıkan animasyonlar hayranlık uyandıracak cinsten.

Çocuklara hitap ediyor gibi görünse de bu oyunu yetişkinler de büyük bir zevkle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubble Zoo Rescue

    Bubble Zoo Rescue'da aynı renge sahip olan hayvanları eşleştirmeye ve bölümleri bu şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Family Zoo: The Story

    Üçlü eşleştirme tarzındaki bulmacaları çözerek toplayacağınız puanlarla yerine alışveriş merkezi yapılması düşünülen hayvanat bahçesini onarın ve yıkılmaktan kurtarın.
  • Zoo Rescue

    Renkli bulmacalar bizleri bekliyor.
  • Jelly Splash

    Jelly Splash, iOS platformu üzerinden bir çok bulmaca oyununa göre çok daha farklı ve eğlenceli ücretsiz bir uygulamadır.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in iOS platformuna çıkardığı yeni bulmaca oyunu.
  • Jelly Blast

    Jelly Blast, iOS cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir üçlü eşleştirme oyunu.
  • Jelly Mania

    Jelly Mania, eşleştirme oyunlarından hoşlananların gözardı etmemesi gereken bir seçenek.
  • Disco Zoo

    Vahşi doğadan bulmaca oyunu eşliğinde yakaladığınız sevimli hayvanları hayvanat bahçesine dahil ederken disko müziğini açıp ziyaretçilerden iki misli para kazanın.