Jet Ball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunu

Jet Ball 2, bağımlısı olabileceğiniz türden bir tuğla kırma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda tuğlaları kırarak puanlar kazanıyor ve üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz.

Daha önce Jet Ball adıyla yüzbinlerce insana ulaşmayı başaran Codefreeze, bu sefer serinin daha gelişmiş ve sürükleyici bir oyunuyla karşımıza çıkıyor. Reflekslerinizi son derece dikkatli kullanmanız gereken oyunda tuğlaları yok etmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Hepsi birbirinden zorlu 140 bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Oyundaki temel amacınız en kısa sürede bölümleri geçmek ve topları aşağı kaçırmamak. Gelişmiş grafikleri ve harika animasyonlarıyla karşımıza çıkan Jet Ball 2, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Tuğla kırma oyunu severlerin kaçırmaması gereken oyunda bir takım özel güçleri kullanabiliyorsunuz. Zamana karşı yarıştığınız oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici kurgusuyla Jet Ball 2'yi sakın kaçırmayın.

Jet Ball 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Jet Ball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Sürükleyici kurgusu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle harika bir tuğla kırma oyunu

Jet Ball 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Tuğlaları kırarak bölümleri geçmeniz gereken oyunda keyifli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz türden bir tuğla kırma oyunu olan Jet Ball 2, Codefreeze'nin devam oyunu niteliğinde bir oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Serinin bir önceki oyununda yer alan özellikleri daha fazlasıyla karşımıza çıkan oyunda kesinlikle telefona bağımlı olacaksınız. Reflekslerinizi son derece dikkatli kullanmanız gereken oyunda tuğlaları yok etmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Hepsi birbirinden zorlu 140 bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Oyunda topu aşağı kaçırmadan tüm tuğlaları ortadan kaldırmalısınız. Elinizi de çabuk tutmanız gereken oyunda zamana karşı yarışmalısınız. Gelişmiş grafikleri ve harika animasyonlarıyla karşımıza çıkan Jet Ball 2, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Tuğla kırma oyunu severlerin kaçırmaması gereken oyunda bir takım özel güçleri kullanabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisi ve sürükleyici kurgusuyla Jet Ball 2'yi sakın kaçırmayın.

Jet Ball 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu
  • Hop Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Ball Pack

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu