JİPPO! Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen JİPPO! Street mobil oyunu, blokları eşleştirerek harika caddeler inşa edebileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen JİPPO! Street mobil oyunu, blok şeklinde grafiklerle desteklenen ve eğlenceli caddeler ortaya çıkarabileceğiniz oldukça renkli ve keyifli bir tür beceri oyunudur.

JİPPO! Street mobil oyununda tek yapmanız gereken blok şeklinde vinç ile gelen dev zarları zeminde yer alan zarlarla eşleştirmek. Bunu yaparken de karışık halde gelen zarları ekranı kaydırarak eş hale getirmek ve üst üste getirmek. Her eşleştirdiğiniz zarda yeni binalar yeni yapılar ortaya çıkacak ve böylelikle caddeniz genişleyecek.

En eğlenceli konuşan JİPPO karakterleriyle oyununuza renk katılacak. Ayrıca oyunun kontrolleri de çok basit. Hatta öyle ki gün içinde kahvenizi içerken tek elle bile bu eğlenceli oyunu oynayabilirsiniz. Her bir objenin blok halinde gösterildiği oyunda oluşturduğunuz caddenin fotoğraflarını da çekip paylaşabilirsiniz. Sıkılmadan keyifle oynayacağınız JİPPO! Street mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

JİPPO! Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen JİPPO! Street mobil oyunu, blok halindeki zarları eşleştirerek renkli caddeler yaratacağınız bir tür beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen JİPPO! Street mobil oyunu, blok grafiklerin eşlik ettiği renkli bir dünyada yalnızca eşleştirme işlemi yaparak harika caddeler inşa edebileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.

JİPPO! Street mobil oyununa beceri oyunu dedik ancak oynanış açısından çok da bir zorluğu olmadığını söyleyelim. Zira oyunda tek yapmanız gereken aynı zarları üst üste getirip birleştirmek. Oyunun temel amacı da kendi caddenizi inşa etmek. Vinçle gelen blok halinde zarları ekranı sürüklemek suretiyle döndürerek zemindeki zarlarla aynı hale getirecek ve bırakacaksınız. Bu işlemi yaptığınızda ortaya yeni yapılar çıkacak. Petshop, süpermarket, restoran gibi binaların ortaya çıkmasıyla caddenizi hareketli bir cadde haline getireceksiniz. Ayrıca istediğiniz an caddenizin fotoğrafını çekip paylaşabilirsiniz.

JİPPO! Street mobil oyununda yer alan tüm nesnelerin blok halinde olduğunu belirtelim. Yani sizleri oldukça renkli bir blok dünyası bekliyor olacak. Kontrollerin de oldukça basit olduğu bu oyunu kahvenizi içerken ya da yemeğinizi yerken tek elle bile oynayabilirsiniz. Büyük bir keyifle oynayacağınız JİPPO! Street mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve bu renkli dünyanın bir parçası olabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Street Food

    Street Food, kendi yiyecek ve içeceklerinizi hazırlayarak tezgahta satabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?