JUMANJI: THE MOBILE GAME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Meşhur Jumanji filminin bu oyununda antik lanetleri çözmeye hazır mısınız?

Galiba Jumanji filmini bilmeyen yoktur. Bir oyun yüzünden dünyadaki her şey alt üst oluyor ve bu oyunun sonlandırılması gerekiyor. Eğer oyun sonlandırılmazsa dünya hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. İşte Jumanji'nin bu oyununda da aynı sistem işliyor. İster arkadaşlarınıza karşı isterseniz de çevrimiçi olarak başkalarıyla oynayabileceğiniz JUMANJI: THE MOBILE GAME'de en sevdiğiniz karakteri seçin ve tüm dünyayı kurtarmak için yolculuğa başlayın.

Dr Bravestone, Prof. Oberon, Yakut Roundhouse veya Moose Finbar karakterlerinden herhangi birini seçmeli ve antik laneti yenmek için oyunu kazanmalısınız. Ulaştığınız her noktada farklı engeller sizi bekliyor olacak. Gergedanlar ile dolu kanyonları, lanetli yılan ve timsah ile gölleri ve kimse tarafından bulunmamış yeni harikaları veya garip eserleri keşfedin. 

Çevrimiçi modda PvP olarak rakiplerinizi yeneceksiniz ancak bu nasıl olacak? Her yetenek kartı yeni stratejiler ve rakibinizi yenmek için farklı yollar açıyor. Bu kartları doğru hamlelerle kullanın ve rakibinizi yenin. 40'dan fazla yetenek kartı bulunduran oyunda yükseltilebilir yetenekler ile akıllıca seçimler yapmalısınız. 

Her bölgede çalan farklı tür müzikleri ve kendine özgü grafik yapısıyla oyuncuların ilgisini çeken Jumanji oyunun en kötü yanı, Türkçe dil desteğinin olmaması.

Ömer Dursun

JUMANJI: THE MOBILE GAME

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Meşhur Jumanji filminin bu oyununda dünyayı kurtarmaya hazır mısınız?

En meşhur masa oyunlarından olan Jumanji'nin mobil platformu için oyunu çıkış yaptı. Heyecan verici bu oyunda arkadaşlarınıza veya online rakiplerinize meydan okuyun! Onları yetenek kartlarınızla ezin, gizemli yerleri keşfedin ancak bunları yaparken önünüze çıkan hayvanlara dikkat edin.

Jumanji oyununda en sevdiğiniz karakteri seçin, yetenek kartlarıyla destenizi doldurun ve tüm Jumanji'yi kurtarmak için yolculuğa başlayın! Jumanji'nin hain dünyasında diğer oyuncuları yenmeli ve oyunu kazanmalısınız. Ancak zorlandığınız zamanlarda Dr. Bravestone, Prof. Oberon, Ruby Roundhouse veya Moose Finbar ile eski lanetli bölgeleri araştırmalısınız. 

Çevrimiçi rakiplerle veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Jumanji'de her yetenek kartı onlarca yeni stratejiyi açıyor ve rakibinizi yenmek için size ipucu gösteriyor. Ayrıca müzik, grafik bakımından başarılı olan ve böylesine eğlenceli bir oyunu indirmek için daha ne bekliyorsun?

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evolution: The Video Game

    Evrim türünüzü belirleyin ve doğada hayatta kalmaya çalışın.
  • RISK APK

    RISK Global Domination APK, popüler kutu oyunlarından Risk'i mobil platforma taşıyor. Risk Mobile oyunu oynaması ücretsiz!
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Plato: Best Multiplayer Games

    Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Plato mobil uygulaması, aynı platformda hem oyunları hem de sohbeti barındıran ve hoş vakit geçirebileceğiniz bir masa oyunu uygulamasıdır.
  • XO Game

    XO Game, sınıflarda sıra arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz en eğlenceli oyunlardan bir tanesi olan XOX'in Android oyunu.
  • Fury of Dracula: Digital Edition

    Fury of Dracula: Digital Edition Android Google Play'de! Dracula olun veya Dracula'nın kanlı planlarını suya düşürün.
  • Yalla Ludo - Ludo&Domino

    Yalla Ludo - Ludo&Domino İndir Android: Online kızma birader ve domino oynayın.
  • Criminal Minds: The Mobile Game

    Criminal Minds resmi mobil oyunu