Jump Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Jump Car, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz zorlu bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kullanılan retro tasarım dili oyunun eğlence seviyesini yükseğe taşıyor. Fakat görünen sevimli yüzünün altında insanı sinir eden bir yapı mevcut.

Oyunda kontrolümüze bir araba veriliyor ve bu arabayı engellere çarpmadan mümkün olduğunca ileri götürmeye çalışıyoruz. Elbette bunu başarması pek kolay olmuyor çünkü önümüzde çok sayıda engel var. Hareket eden diğer araçlar başarıya giden yolda önümüze çıkan en büyük engel.

Jump Car'da son derece basit bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Aracı zıplatmak için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Bu şekilde devam ederek katları çıkıyoruz. Ketchapp'ın diğer oyunlarında karşımıza çıkan kolaydan zora giden oyun yapısı Jump Car'da da karşımıza çıkıyor.

Genel olarak çok fazla bir derinlik sunmasa da kısa molalar esnasında oynanabilecek eğlenceli bir oyun. Eğer reflekslerinize güveniyorsanız Jump Car'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Jump Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
27.1 MB DOSYA BOYUTU

Jump Car, mobil cihazları üzerinde eğlenceli bir beceri oyunu oynamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken bir yapım.

Jump Car, iOS cihazları üzerinde ücretsiz bir beceri oyunu oynamak isteyen mobil oyun severlerin denemesi gereken bir yapım. Ketchapp imzası taşıyan bu oyun yapımcının tıpkı diğer oyunlarında olduğu gibi beceri ve refleks üzerine kurulu.

Oyunda minik arabaların sürekli olarak dolaştığı platformlar üzerinde hareket ederek en yukarı çıkmaya çalışıyoruz. Ne kadar kat çıkarsak o kadar fazla puan alıyoruz. Herhangi bir araca çarpmamız halinde oyunu ne yazık ki kaybediyoruz. Görevi başarıyla gerçekleştirebilmek için zamanlamayı iyi bir şekilde ayarlamamız gerekiyor. Araçlar belirsiz düzende hareket ettikleri için her an her şeye hazır olmalıyız.

Grafik olarak basit bir yapıya sahip olan oyunda her şey olması gerektiği gibi tasarlanmış. Bildiğiniz gibi beceri oyunlarında grafik birincil öneme sahip değil. Jump Car’da bu mantıkla tasarlanmış. Daha çok eğlence üzerine yoğunlaşan oyun, reflekslerine ve dikkatine güvenen herkes tarafından mutlak denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.
  • Great Jump

    Great Jump, ücretsiz olarak sunulan keyifli bir beceri oyunu.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.