Jump Jump BAM

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da oyun severlerle buluşan ve tamamen ücretsiz olarak hizmet veren Jump Jump BAM, havadan gelen küp bloklardan kaçarak puanlar toplayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir oyundur.

Basit kontrolleri ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gökyüzünden aşağı doğru inen küp dizinleri arasından zıplayarak puan toplamak ve seviye atlamaktır. Yatay olarak sıralanmış küplerin arasında tek bir boşluk yer almaktadır. Küpler üzerinize düşmeden bu boşluğa doğru yönelmeli ve küplerden kurtularak ilerlemelisiniz. Dikkatli bir şekilde ilerleyerek puanlar ve ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca maksimum skora ulaşarak zirveye adınızı yazdırabilirsiniz.

Oyun içerisinde toplam 8 farklı karakter yer almaktadır. Ayrıca 100’den fazla ilginç kutu modeli bulunmaktadır. Karakterinizi küplerin arasındaki boşluklara yönlendirerek zıplatmalı ve olabildiğince yüksek skora ulaşmalısınız.

Mobil platformda 100 binden fazla oyun tutkununu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran Jump Jump BAM, stres giderebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Jump Jump BAM

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında oldukça popüler olan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Jump Jump BAM, hiçbir ücret ödemden cihazınıza indirebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Kolay kontrolleri ve canlı grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, havadan gelen küp yığınlarından korunmak ve olabildiğince yükseğe çıkmaktır. Yan yana dizilmiş birkaç farklı küp şekillerinin arasındaki boşluktan yukarı doğru zıplamalı ve karakterinizi ezilmekten korumalısınız. Küplerin arasında sadece tek bir boş alan bulunmaktadır. Bu alandan yukarı doğru zıplayarak mümkün olduğu kadar bölümü devam ettirmeli ve seviye atlamalısınız. Bu sayede farklı karakterlerin ve bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Farklı konusu ve tasarımı ile yeni deneyimler kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ilginç görünümlü onlarca karakterden dilediğinizi kullanabilir ve farklı şekle sahip kutular arasından zıplayarak bölümü tamamlayabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Jump Jump BAM, yüz binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Tako Jump

    Bir topu zıplatarak yönlendirebileceğiniz ve farklı parkurlarda yarışabileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Fluffy Jump

    Taş blokların üstünde zıplayarak olabildiğince yukarı çıkmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pogo Jump

    Zıplayan bir düzeneğin üstünde çeşitli engelleri aşarak yolunuza devam edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Jump Game

    Gerçek zamanlı savaşları kazanmaya çalışacağız.
  • Jump Squad

    Engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.
  • Jump Rider: Crazy Boat

    Olabildiğince uzak noktalara atlayarak rekorlar elde edebileceğiniz keyifli bir oyun olarak dikkat çekiyor.